Sebahattin Şirin: "Fatih Terim'in son gelişi, birebir şahsım ve ultrAslan tarafından gerçekleştirilmiştir"

images.jpeg.webp

Sanirim istegimi yapavak kisi belli

Beles bilet yok ua yok aaaaaaaa :(

Ciddiye alan yok

Murathan merhaba.
İddia ettiğin beleş kombine, beleş forma ve beleş hotelleri sen ispatlar mısın? :)
Birisi gelse ve Murathan Hazıroğlu hırsızlık yapıyor, açıklasın dese ne tepki verirsin :)
Amcaoğlu beşiktaşlı ve eskiden Asya kartalları diye grup ile maçlara gitti. Hiç para vermeden deplasmanda hotellerde kaldı ve üstüne para aldı gitti diye. Küçücük grup böyle imkanları varsa büyüklerde neler dönüyor? Her hafta maça giden amigolar nasıl hayatını geçindiriyor? Oluşumların liderleri nasıl lüks hayat sürüyorlar bağırmaktan başka vasfı olmayan kişiler nasıl bu hayatı yaşıyor düşün biraz rengim

SM-A315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İdari yönden hocamın bırakması görüşündeyim. Ama bir işleyiş olarak değil de, bu şekilde kendine vazife olmayacak kişi veya kişiler işin içine girecekse, o başka. Hocayı o yönden yedirmeyiz. Kimseye laf düşmez arkadaş. Galatasaray'ın sahibi tüm Galatasaraylılardır. Bu sözleri söyleyen kişinin görüşleri kendisini ilgilendirir, kimseyi bağlamaz. UA içinde olup, aynı fikirde olmayan arkadaşlarım var. Tamamen saçmalık.

Hocanın geldiği zaman hepimiz destek verdik.

İdari yönden hocamın bırakması görüşündeyim. Ama bir işleyiş olarak değil de, bu şekilde kendine vazife olmayacak kişi veya kişiler işin içine girecekse, o başka. Hocayı o yönden yedirmeyiz. Kimseye laf düşmez arkadaş. Galatasaray'ın sahibi tüm Galatasaraylılardır. Bu sözleri söyleyen kişinin görüşleri kendisini ilgilendirir, kimseyi bağlamaz. UA içinde olup, aynı fikirde olmayan arkadaşlarım var. Tamamen saçmalık.
valla böyleleri dedikce kalsin diyorum. Bir de hardcore terimcileri hic düsünemiyorum. seslerini bi kesseler

Bu forumdaki ua nefretini pek anlamıyorum. Sadece sucuk ile açıklanamaz herhalde.

Bütün forum Terim gitsin artık derken şimdi ua ile aynı düşünmemek işin kalsın diyor.

Ua nın çoğu açıklamasından sonra burada "oh hiç sevmem ama ua yargı dağıtıyor." dendi.

Ua olmasa o yargıyı dağıtabilecek miyiz? Fenerdeki gibi bölük pörçük grupların ne faydası olacak bize.

Bilemiyorum ne isteniyor

Ben getirdim ben götürürüm demek istiyor yürüyen sucuk.

dursun başkan uaya rağmen getirdi caz yapma sebo

Geri
Üst Alt