- 23 Temmuz 2011
- 75.571
- 51.096
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yüreği yetmez
Amcaoğlu beşiktaşlı ve eskiden Asya kartalları diye grup ile maçlara gitti. Hiç para vermeden deplasmanda hotellerde kaldı ve üstüne para aldı gitti diye. Küçücük grup böyle imkanları varsa büyüklerde neler dönüyor? Her hafta maça giden amigolar nasıl hayatını geçindiriyor? Oluşumların liderleri nasıl lüks hayat sürüyorlar bağırmaktan başka vasfı olmayan kişiler nasıl bu hayatı yaşıyor düşün biraz rengimMurathan merhaba.
İddia ettiğin beleş kombine, beleş forma ve beleş hotelleri sen ispatlar mısın?
Birisi gelse ve Murathan Hazıroğlu hırsızlık yapıyor, açıklasın dese ne tepki verirsin![]()
Bu söylediklerim hepsi ap açık ortada. Görmek isteyen oturduğu yerden googleden bile araştırarak görebilir.Murathan merhaba.
İddia ettiğin beleş kombine, beleş forma ve beleş hotelleri sen ispatlar mısın?
Birisi gelse ve Murathan Hazıroğlu hırsızlık yapıyor, açıklasın dese ne tepki verirsin![]()
valla böyleleri dedikce kalsin diyorum. Bir de hardcore terimcileri hic düsünemiyorum. seslerini bi kesselerİdari yönden hocamın bırakması görüşündeyim. Ama bir işleyiş olarak değil de, bu şekilde kendine vazife olmayacak kişi veya kişiler işin içine girecekse, o başka. Hocayı o yönden yedirmeyiz. Kimseye laf düşmez arkadaş. Galatasaray'ın sahibi tüm Galatasaraylılardır. Bu sözleri söyleyen kişinin görüşleri kendisini ilgilendirir, kimseyi bağlamaz. UA içinde olup, aynı fikirde olmayan arkadaşlarım var. Tamamen saçmalık.
buna gülerimdursun başkan uaya rağmen getirdi caz yapma sebo
uanın başındakilerin nasıl terim düşmanı oldukları 2014 yılından beri bellidir belgeleri açığa çıkarttırma ünsalbuna gülerim
uanın başındakilerin nasıl terim düşmanı oldukları 2014 yılından beri bellidir belgeleri açığa çıkarttırma ünsal
çoğu değil ben büyük başları kastediyorumÇoğunun ne kadar terimci olduğunu bilirim istediğini açığa çıkart
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çoğu değil ben büyük başları kastediyorum
uanın yönetiminde 1 devrim söz konusu muOnlarda terim destekçisidir
Tribünde boşuna imparator Fatih terim bestesini söyletmediler
Ya da maç önü maç sonu boşuna karşılamadılar
koltuk sevdası itibar hepsini terimcilik oynamaya yönlendirmiştirOnlarda terim destekçisidir
Tribünde boşuna imparator Fatih terim bestesini söyletmediler
Ya da maç önü maç sonu boşuna karşılamadılar
uanın yönetiminde 1 devrim söz konusu mu