- 1 Haziran 2015
- 27.979
- 19.510
- 2.148
emre'yi ortaya çekip üçlü yaparak sağ kanada feghouli'yi atabiliriz. rakip pek gelemediği için bitik de olsa iş yapabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepimiz Halil Mustafa istedik.Ama emre kılınç çizgide olunca olmuyor. Kerem de vasat. Kerem sağ a babel sola. Mustafa veya halil dışarı.
KENETLENİN
BU TAKIM BU SENE ŞAMPİYON
!!!
Katılıyorum. Ocak ayına kadar beklemek lazım.Valla Terim in futbol anlayışını sevmem ama elinde ki kadro da gerçekten çok vasat. Bazen hocaya hak veriyorum. Bu kadroya ne yapsan anca bu kadar oynar. Sad but true.
Bende öyle düşünüyorum çoğu zaman, yalnız sonra rakip Konyaspor diyorum, bunlara karşı üstün oynamak için de bruyne ye ihtiyaç duyulmaması gerek. Hiç bir tane organize atağımız yok, herşey oyuncuların günlük performansına ve kendi insiyatifine bağlıValla Terim in futbol anlayışını sevmem ama elinde ki kadro da gerçekten çok vasat. Bazen hocaya hak veriyorum. Bu kadroya ne yapsan anca bu kadar oynar. Sad but true.
O kadar kötü bir kadro ki;Valla Terim in futbol anlayışını sevmem ama elinde ki kadro da gerçekten çok vasat. Bazen hocaya hak veriyorum. Bu kadroya ne yapsan anca bu kadar oynar. Sad but true.
Habire on direğe niye atılıyor top. Bu bir taktik mi.5 tane kornerin 1 tanesini kullanamayan bir takim idmanda ne calisiyordur ?
Mevlana kıskacı da yapsak şampiyon olamayız.KENETLENİN
BU TAKIM BU SENE ŞAMPİYON
!!!
Bence öyle değil. Futbolcuların kapasitesiyle alakalı. Çünkü ceza sahası çevresine kadar geliyoruz fakat topu ver kaçlarla ya da çalımla ceza sahasına sokamıyoruz. Bunu yapacak yaratıcı oyuncu yok malesef. Hoca da biraz güvenli oynatmak istiyor sanırım.kesinlikle katilmiyorum.
futbolcularin yan ve geri oynamasi taktiksel talimat.
Bizim takımda korner kullanan her elemanın ön direkle ciddili bir ilişkisi vardır rts.5 korneri ön direğe atmazsın,pes!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi