⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan

emre'yi ortaya çekip üçlü yaparak sağ kanada feghouli'yi atabiliriz. rakip pek gelemediği için bitik de olsa iş yapabilir.

Emre Kılınç sağ tarafta iyice etkisiz.
Halil ve Keremin kanatlarda , Kılıncın sol içte olmasını isterdim.
Taylan'ın o bölgeye yazılabilecek tek oyuncu olduğunu göremiyorsa hoca yazık.
40 yaşında Atiba haftada 2 maça çıkıyor , sen Taylanı dinlendiriyorum diyorsun.

Valla Terim in futbol anlayışını sevmem ama elinde ki kadro da gerçekten çok vasat. Bazen hocaya hak veriyorum. Bu kadroya ne yapsan anca bu kadar oynar. Sad but true.
Bende öyle düşünüyorum çoğu zaman, yalnız sonra rakip Konyaspor diyorum, bunlara karşı üstün oynamak için de bruyne ye ihtiyaç duyulmaması gerek. Hiç bir tane organize atağımız yok, herşey oyuncuların günlük performansına ve kendi insiyatifine bağlı

ömer-sener-etebo gibi 3 adam tesadüf eseri bir galibiyet elde ettigimiz macta 11 oynadi diye yine tercih ediliyor. yedekte adam varsa bunlarin hic biri oynamaz. kilinc'tan sag kanat olmadi, olmayacak. resmen 7 oyuncuyla oynamaya devam ediyoruz. ilk 7 yerine ilk 11 sahaya sürse taktiksizlige ragmen yeneriz ama geberik durumda.

Valla Terim in futbol anlayışını sevmem ama elinde ki kadro da gerçekten çok vasat. Bazen hocaya hak veriyorum. Bu kadroya ne yapsan anca bu kadar oynar. Sad but true.
O kadar kötü bir kadro ki;

Rize gibi yıldızlar karmasından 4 gol yiyor
Karagümrük gibi Los galacticos'la berabere kalıyor
O derece kötü
Senelik sadaece 500 milyon liracik maaş alan vasat bir kadro!!

Skandal bir oyun topun bizde olmasının hiç önemi yok çünkü rakip bunu istiyor zaten kalmış 3 maç o çimleri yemeleri lazım ama ne ala? Yana pas geriye pas yana pas geriye pas süreyi erittik 2 tane adam mustafa ile gedson koşuyor diğerlerinin alayı senin benim gibi maçı izliyor işte!

kesinlikle katilmiyorum.

futbolcularin yan ve geri oynamasi taktiksel talimat.
Bence öyle değil. Futbolcuların kapasitesiyle alakalı. Çünkü ceza sahası çevresine kadar geliyoruz fakat topu ver kaçlarla ya da çalımla ceza sahasına sokamıyoruz. Bunu yapacak yaratıcı oyuncu yok malesef. Hoca da biraz güvenli oynatmak istiyor sanırım.

Geri
Üst Alt