⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Bunlar derbi için yabancı hakem hazırlığı sinemasıydı. Bunların üzerine çıkıp döve döve yenelim başka birşey istemiyorum bu sezon ondan sonra gitsinler Anadolu takımlarının altına yatmaya devam etsinler

HEMEN ŞİMDİ
YABANCI TFF
YABANCI HAKEM
YABANCI MHK
bu arada bence bu tiyatro ile MHK değişecek - yeni olşacak MHK acele acele hemen TFF ile beraber yabancı hakem işine girecek

derbiye 1 tane no-name hakem getirecekler (çünkü önceki MHK patladı - öngörüşme yapacak kimse yoktu süre daraldı diyecekler).

gsadan.webp

İyi bakalım, böyle her takım her hafta kaçarsa şampiyonluk garanti 👍🏻

Ben hala bu penaltı VAR’dan nasıl dönmez diye düşünüyorum. Bilerek mi yapıldı?

Ayrıca Mertens’in bacağı da kırılsa artık penaltı vermezler herhalde. Mimlediler bu hafta. :(

Ya penaltı olmadığını bizimkiler de biliyor. Okan hoca nasıl dışarı vurun demez??? Ya vurun dışarı malzeme vermeyin bu şeref yoksunlarına.

Sinan Engin: "Ey Beşiktaş neredesin. En büyük abi Beşiktaş sen neredesin ya! Ortalığı bıraktın sarı lacivert, sarı kırmızılı takımlara.. Gel bunlara abilik yapma zamanın geldi."

Herseyi geçtim bu bitiricilik konusu nedir böyle pozisyona giriyoruz ama atamıyoruz osimhen gibi bir adam resmen sokaniyor topları anlamıyorum artik

Abi takım mac mi seciyor sence?
Takımdan ziyade oyuncularda oluyor o maç seçme şeyi ama hatay maçı bence herkese iyi tokat vurdu hem hoca hem mertens söyledi
Beceriksizlik var bence osimhen gibi bir golcü herseyi yapıyor ama net pozisyonları atamıyor birturlu bize hiç umulmadık bir maçta bol gollü maç lazım yani oyunculara ozguven lazım vurduğumuz girmeli yoksa 20 suta 1 gol gibi ısınmaya devam ederiz

Bu VAR hakemleri fiziken bir yerde gözüktü mü. Hayali VAR mı yönetiyor maçları yoksa.

Geri
Üst Alt