Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malum takımın penaltılarının yarısı böyle. Bunların amacı zaten uluslararası alanda karalamak bizi. Kara propaganda tuzağı kuruyorlar bize
Bizimki korkuyor. Ülkenin en büyük sermayesi ve siyasetten korkuyor. İcardi gibi uluslararası yıldızları sözcü gibi kullanmalıyızBaşarıyorlar da bu şekilde. Bizimkilerdende çıt çıkmıyor.
bu arada bence bu tiyatro ile MHK değişecek - yeni olşacak MHK acele acele hemen TFF ile beraber yabancı hakem işine girecekHEMEN ŞİMDİ
YABANCI TFF
YABANCI HAKEM
YABANCI MHK
3-0 tescil edilmiyor mu maç? Averaj gene oluyor.Biraz ortalık karışsın
Biraz laf edelim , belki gelirler olta
Yabancı hakem iteliyelim
Averaja mani olalım - yeni trasnferleri AZ maçı öncesi maç yapamasın...
Piyesi yaşandı .(3. ve 4. madde için etkili olacak bu şaklabanlık)
daha farklı alırdık belki diye dedim onu.3-0 tescil edilmiyor mu maç? Averaj gene oluyor.

Yine gol yemedik şükürAbi takım mac mi seciyor sence?Herseyi geçtim bu bitiricilik konusu nedir böyle pozisyona giriyoruz ama atamıyoruz osimhen gibi bir adam resmen sokaniyor topları anlamıyorum artik
Takımdan ziyade oyuncularda oluyor o maç seçme şeyi ama hatay maçı bence herkese iyi tokat vurdu hem hoca hem mertens söylediAbi takım mac mi seciyor sence?