⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Bide thsirt çıkarmış kuş beyinliler.Okan gerçekten senin yerin yok bu takımda defol git kurtulalım senden.

Üff valla şu tinercilerin küçüklüğü de hiç çekilmiyor ha. Bit gibi pire gibi iğrençler, midem bulandı akşamdan beri şunların aptallıklarından.
Ha bunlara çanak tutan O kansıza da bi kamyon dolusı sövdüm o ayrı.

franky alıyorsan 3lü oynayacaksın baska caresı yok
morata ise hiç hazır degil ve asla cift forvet oynamamalı
sag beke kaanı koyup mertensi takıma koymalıyız
Ne alakasi var halim
Adam kac mactir geri pas veremiyor yanindakine top veremiyor

Buda yeni turedi 3 lu 4 lu
Davinson hayvan gibi kosup rafa silvayi yakaliyor pasam eli belinde bekliyor

Bir iki adim daha atsa rafa topu cektiginde karsilayacak

Bu kotu oyuncu sabaha kadar savunun adam kotu futbolcu çakmış geçmişler bize
Yakinda görürsünüz

Son yillarda gordugum en maliyetli en kotu bek bu adam angelino bundan on gomlek iyi oyuncuydu

Hayatımda şimdiye kadar Galatasaray özelinde bu kadar canımın sıkıldığı ve bu kadar öfkelendiğim tek bir an olmamıştı. Bayramı zehir ettiler.

Sokaktan sıradan bir vatandaş olarak. Bizim çıkaracağımız kadroyla ve oyun yapısıyla maçın nasıl oynanacağını yorumlamıştım.
Allah kuran çarpsın tam aklımdaki oyun oynandı. Ben sıradan bir vatandaş seyirci olarak bunu Görüyorsam sen de göreceksin arkadaş. O kadar para alıyorsan çözümünü bulup sahaya yansıtacaksın.
Sağa yerleşimini gerekirse oyuncuların kafasına vura vura doğru yaptıracaksın hurra saldırmayacaksın Morata ile çıkmayacaksın. Çıksan bile bir şekilde saha yerleşimini doğru yapacaksın rezil gibi boşluklar vermeyeceksin.
BJK denen şerefsiz kulüp Anadolu kulüplerinin daha kalitelisi. BJK denen çapsız takımın bir halt yaptığı yok sen böyle amatörce bosluklari verirsen her takım oynar her oyuncu yıldız olur.
Bu takımların iyi gözükmesinin rakiplerin hızlı oyuncularının iyi görünmesinin tek sebebi bizim verdiğimiz amatörce boşluklardır.

Nağmağlup gelmişsin ligin son 8 haftasına giriyorsun en zor maçın bu maç ve arkan otoban gibi bomboş maça başlıyorsun 2 forvet çıkıyorsun yenilmek için kadro çıkıyor olsak tam olarak bu kadro çıkardı.

Beşiktaş haftalardır hatta aylardır formsuz olan Immobile'ye kesik atıyor bizde Sara'ya kesik atılmadan devam ediyor forma adaleti bitmiş duran toptan gol atabilecek Abdülkerim'i bile çıkarıyorsun bu bile ciddi iş bilmemezlik.

Hakeme inene kadar o kadar çok şey var ki insan sindiremiyor.

Açıkçası şaşırtıcı bir skor olmadı özellikle ilk 11 leri gördükten sonra. Bu takım bu noktaya üst üste hatalarla geldi, osimhen kurtardı çoğu zaman

Yapmamız gereken tek şey, (sallai-yunus değişikliği dışında) fb onbiri ile maça başlamaktı.

Bu kadardı ya.

Morata ve Mertens de kulübeden gelecek iki hücum hamlesi olarak elimizi güçlendirecekti.

30 milyon Gs taraftarı bunu biliyordu ve gördü, bir tek hoca göremedi.

Bu arada Mertens'i gayet diri buldum. Son 8 maçta süreleri artacaktır şüphesiz.

Geri
Üst Alt