Sneijder: "Kötü oyunun sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım"

senin de suyun ısındı Sneijder kardeş, konusacağına top oyna biraz..

dallas dizisi gibi takımız senelerdir böyle her türlü entrika kıskançlık çekememezlik arkadan konuşma laf sokma gruplaşma her bok var meşhur bir galatasaray ruhu vardı şimdi bu ruh anadolu takımlarına geçmiş valla hepsi canavar gibi mücadele ediyor az imkanlarına rağmen !

devra arasi artik ise yaramayan isimine cizmine bakmadan oyuncu göndereceksin alani varsa hemen sat, sneijder olsun selcuk olsun bu saaten sonra galatasarayadan kazandiklarin karsiligini verecek durumda degil veya degildi temizlik sart, bu temizlikin ismi altyapida calis kadro disi oldun ile olmaz tamamen kurtulmamiz gerekli yaramayan oyunculardan.

bi Sneijder oynadı gerçekten bruma leşti o yüzden bu hafta kimse konuşmasın adamın attığı paslar bile önemli hata yapıyomu yapıyo ama erene bak selçuğa bak çıldır bence de jong da çok iyiydi kadroyu kaliteli adamlardan kurmak lazım forvete dembele gibi genç lazım ama bizimkiler elden kaçırma uzmanı

Takimdaki diger arkadaslar denen adamlarin zaten ne halde oldugu meydanda , karabuk-genclerbirligi-antalyaspor gibi maclarin nasil kazanilabildigi , karabuk macinda traore nin bombos 3 pozisyonu atamadigi , gencler macinda muslera harikalari, antalyaspor macinda eto nun golunun verilmemesi ve bir frikik golu ..

Sorunlari gidip de sneijder e baglarsan o gidince de hic bir sey duzelmedigini gorursun , hamzanin mustafanin gittiginde bir sey duzelmedigini gordugumuz gibi .. bu takimda fizik kondusyon yok , o olmayinca moral motivasyon da olmuyor , seyirci oyuna giremiyor

hepsine eyvallah , ama , hatta koskoca bir AMA ,

Su istatistikleri onemsiz goren , amaci gol atmak degil diyenlere tekrar hatirlatiyorum

- 2015-2016 sezonunda GSaray gibi bir takimda orta sahayi birak defansta oynayan chedjou nun 3-4 golu varken , bilal gibi az sure alan bir adamin 3-4 golu varken sneijder koskoca sezonda sadece 1 gol bile atamamis ..

- Sneijder Ocak ya da Subat ayinda attigi golden bu yana, Kasim ortasina geldik , 10 ayi geckin bir suredir 1 gol bile atamamis

- Sneijder , oynadigi son 22 macta , 50 uzerinde sut atmis ama 1 gol atamamis .

E bu konusulmamasi gereken bir istatistik manzumesi mi ? Sneijder bir macta cikip 2 gol attiginda , maci kazandirdiginda lehinde konusuyoruz da , bu kadar artik abarti olmaya baslamis istatistik icin de mi "istatistik bir sey soylemez" diyecegiz .

Artik bu adami savunmak amaciyla komik gerekceler sunmak yersiz oluyor . Cabaliyormus , sabri de cabaliyor , ama 5 top ortalamaya calistiginda 4 u rakibin sirtina carpiyor , sneijder bugun de 4 sut atti , yine sonuc 0 ... Bruma bile sutu yok dedigimiz adam gecen hafta 1 sutla maci kazandirdi

Gunumuzde maclar cok yakin geciyor , bazen 1 gol , bir tane 1-0 lik galibiyet sana sampiyonlugu , sampiyonlar ligi hakkini getiriyor ya da goturuyor ..

Osmanlida rusescu diye bir adam var , villarealle oynuyorlar , iceride disarida gol atiyor , iceride kaleyi karsisina aliyor ,vuruyor gol .. Senin de sneijderin 1-0 onde iken kendinden bekleneni cikip bir macta yapsa bugun puanlari esitlemis lider pozisyondasin

Hayir soru su , bu adam bunlari yapamayacak ise bu parayi vermenin mantigi yok .. Yok yapacak ise ne zaman , bahsettigimiz 3-5 mac , 1-2 ay degil , 22 mactan bahsediyoruz

Gol atmiyor diye elestiriler sacma deniyor , yukarida biri yazmisti , baska bir 10 numara soyleyin , 10 ayda 22 mac 50 kusur denemede 0 golde kalan diye .. Cevap gelmedi o uyeye

Sorun Sneijder değil ama mevcut ücreti ile sorunlardan sadece bir tanesi. Takımda o kadar çok değişmesi gereken mevki var ki Allah yardımcımız olsun cidden önümüzdeki seneler için.

daha dur onumuzdeki maclar , konya var osmanli var, fener var, bursa var

2011 deki gibi 40 li puanlarla ligi bitirmeyiz umarim

yediğimiz iki golde birbirinden beter rezalet goller. Sneijder haklı. o pozisyonun içindeki arkadaşlara sormak gerek yenilgiyi.

Takım doymuş abi doymuş kupalara başarılara..
Böyle doymuş kim varsa kovacaksın ismine bakmadan!

Gol atmayan-atamayan 10 numara olur mu? Bu adam 10 gol civarında katkı vermezse şampiyon olmamızın imkanı var mı?Kanatların skorer olsa neyse ama onlar da skorer değil.

Kardes dalga mi geciyorsun, adam orta acti diye assist saymicakmisin? Sende abartiyorsun, bazi yerli oyunculari savunmak icin yaptiginiz hareketlere bak, insan utanir ya.

Ulan bilip bilmeden konuşma renktaş yav şu formda bir kere yerli oyuncuları savunduğumu gördüysen veya gören varsa vallahi birdahada yazmam şu forma o kadarda diyorum
Adam sadece orta açmak için mi yıllık 5 milyon avro'dan fazla para alıyor
Asıl sizinki ölü sevicilik Poldi sahada topa değmez maç boyu 1 gol atar ovv aslan Poldi kral Poldi
Sneijder maç boyu sürekli top kaybeder sürekli yan pas geri pas bir orta açar gol oldu diye kral Wesley
Sizinki ölü sevicilikten başka birşey değil

Ulan bilip bilmeden konuşma renktaş yav şu formda bir kere yerli oyuncuları savunduğumu gördüysen veya gören varsa vallahi birdahada yazmam şu forma o kadarda diyorum
Adam sadece orta açmak için mi yıllık 5 milyon avro'dan fazla para alıyor
Asıl sizinki ölü sevicilik Poldi sahada topa değmez maç boyu 1 gol atar ovv aslan Poldi kral Poldi
Sneijder maç boyu sürekli top kaybeder sürekli yan pas geri pas bir orta açar gol oldu diye kral Wesley
Sizinki ölü sevicilikten başka birşey değil

Yorum'unda buram buram cahillik kokuyor, adam orta acip assist yapiyorsa bu suc mu oluyor? Saymiyormusun ozaman assist'i?

Yorum'unda buram buram cahillik kokuyor, adam orta acip assist yapiyorsa bu suc mu oluyor? Saymiyormusun ozaman assist'i?

Ulan vallahi anlamıyorsun benş gözünü ölü sevicilik bürümüş başka birşey değil hıh deminki mesajda yerli sevici yaptın beni şimdide futbol cahili ettin beni daha öncede birkaç mesajını okudum huysuz aksi herifin tekisin varya kusura bakma renktaş öyle
Allah aşkına söyle bu takımın en büyük sıkıntısı yıllardır stoper ikilisi evet ama bu 2 yıldır özellikle leş futbol oynamamızın gün geçtikçe hücum olarak kötüye gitmemizin sebebi ortasahamız değil mi özellikle 2 yıldır Tolga'ya da suç bulmazsın sanırım belki Wesley kadar yetenekli değil ama Selçuk-Sneijder'in 2 yıldır veremediği mücadeleyi adam 9 maçta verdi
Karabük-Başakşehir hatta Bursaspor-Osmanlıspor orta sahası bile bizim orta sahayı dövmez mi defansif olarak hücum olarak tempo olarak form durumu olarak Poko-Traore gibi 2. hatta 3. sınıf topçular ortaya koydukları futbolla Wesley'i Selçuk'u donunda sallarlar bu yıl

Ben diyorumki adam akan oyunda yok tek katkısı duran toplar aç büyük takımların oyun kurucularını veya Sneijder kadar maaş alanlarını adamlar neler yapıyor bir gör koca Galatasaray'ın oyun kurucu 10 numarasının tek meziyeti duran top'dan orta açmak 8 numarasının tek meziyeti ürkek kız gibi faul almaya çalışmak mı bunu sen kendine yakıştırıyor daha bu adamları savunuyorsan seninle futbol konuşmak istemiyorum ben renktaş

Ulan vallahi anlamıyorsun benş gözünü ölü sevicilik bürümüş başka birşey değil hıh deminki mesajda yerli sevici yaptın beni şimdide futbol cahili ettin beni daha öncede birkaç mesajını okudum huysuz aksi herifin tekisin varya kusura bakma renktaş öyle
Allah aşkına söyle bu takımın en büyük sıkıntısı yıllardır stoper ikilisi evet ama bu 2 yıldır özellikle leş futbol oynamamızın gün geçtikçe hücum olarak kötüye gitmemizin sebebi ortasahamız değil mi özellikle 2 yıldır Tolga'ya da suç bulmazsın sanırım belki Wesley kadar yetenekli değil ama Selçuk-Sneijder'in 2 yıldır veremediği mücadeleyi adam 9 maçta verdi
Karabük-Başakşehir hatta Bursaspor-Osmanlıspor orta sahası bile bizim orta sahayı dövmez mi defansif olarak hücum olarak tempo olarak form durumu olarak Poko-Traore gibi 2. hatta 3. sınıf topçular ortaya koydukları futbolla Wesley'i Selçuk'u donunda sallarlar bu yıl

Ben diyorumki adam akan oyunda yok tek katkısı duran toplar aç büyük takımların oyun kurucularını veya Sneijder kadar maaş alanlarını adamlar neler yapıyor bir gör koca Galatasaray'ın oyun kurucu 10 numarasının tek meziyeti duran top'dan orta açmak 8 numarasının tek meziyeti ürkek kız gibi faul almaya çalışmak mı bunu sen kendine yakıştırıyor daha bu adamları savunuyorsan seninle futbol konuşmak istemiyorum ben renktaş

Simdi bazi seyleri gormende yardimci olacagim sana.

1. Ben Sneijder'in performans'indan memnun degilim, ama senin gibi adam 1,5 yildir assist yapmadi diyorsa bende buna cevabimi veriririm, ondan sonra kiviriyorsun yok akan oyunda assist massist diye, Akhisar deplasmaninda kendi yarattigi pozisyon'da, orta acmadimi Eren'e? Isine gelince orta acarak assist almak olmaz diyorsun, boyle birsey varmi.

2. Sneijder topu alir, doner, oyunu acar veyahut kaleye vurur, 2 sene once'de bunu yapiyordu simdi'de bunu yapiyor. Hic bir zaman Sneijder adam gecmedi, takim'da, sneijder kadar tek pas yapabilen bir tane futbolcu varmi? Aldigi paslar hep temiz geri birakiyor, yada oyunu aciyor.

3. Sneijder ve Selcuk olmadigini herkes biliyor.

Sezon başından beri çok kötü oynuyor, lakin dün çok çabaladı ve diğer maçlara göre çok daha iyi oynadı demezsem haksızlık olur. Açıkçası dün yediğimiz goller birbirinin tıpatıp aynısı. Ceza sahası içinde 4-5 Galatasaraylı, 1 rakip oyuncusuna kafa vurduruyorsa burda gelip de ouv neden böyle dedi diyemeyiz. Dün gole çok yaklaşmıştı, bu sezon ilk kez bu kadar kendine güvenerek şutlar attı ve neredeyse hepsi de etkiliydi. Bunları yapsın oyunu açsın kaleyi tehdit etsin canımı yesin. Ama bunu 7-8 maç yapmayıp bir maç yapıyorsa da çok sevmeme rağmen gitsin. Dünkü performansını biraz daha attırıp istikrar yakalarsa ben şikayet etmem

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando Muslera
Martin Linnes - Serdar Aziz - Aurelien Chedjou - Lionel Carole
De Jong - Tolga Cigerci
Sinan Gumus - Wesley Sneijder - Armindo Bruma
Lukas Podolski

Gorun bakalim sonra nasil kazaniyoruz maclarimizi, kari gibi oyniyan bi Sneijder olur takimda.​

Fernando Muslera
Martin Linnes - Serdar Aziz - Aurelien Chedjou - Lionel Carole
De Jong - Tolga Cigerci
Sinan Gumus - Wesley Sneijder - Armindo Bruma
Lukas Podolski

Gorun bakalim sonra nasil kazaniyoruz maclarimizi, kari gibi oyniyan bi Sneijder olur takimda.​
Linnes de karı gibi oynuyor savunma ve mücadele anlamında. Hucum konusunda elimizdeki en iyisi ama tabiki.
Kadro ya katılıyorum yinede.

Geri
Üst Alt