Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardes dalga mi geciyorsun, adam orta acti diye assist saymicakmisin? Sende abartiyorsun, bazi yerli oyunculari savunmak icin yaptiginiz hareketlere bak, insan utanir ya.
Ulan bilip bilmeden konuşma renktaş yav şu formda bir kere yerli oyuncuları savunduğumu gördüysen veya gören varsa vallahi birdahada yazmam şu forma o kadarda diyorum
Adam sadece orta açmak için mi yıllık 5 milyon avro'dan fazla para alıyor
Asıl sizinki ölü sevicilik Poldi sahada topa değmez maç boyu 1 gol atar ovv aslan Poldi kral Poldi
Sneijder maç boyu sürekli top kaybeder sürekli yan pas geri pas bir orta açar gol oldu diye kral Wesley
Sizinki ölü sevicilikten başka birşey değil
Yorum'unda buram buram cahillik kokuyor, adam orta acip assist yapiyorsa bu suc mu oluyor? Saymiyormusun ozaman assist'i?
Iste işin özeti bu. Bunu demeye calismis ki sonuna kadar hakli.yediğimiz iki golde birbirinden beter rezalet goller. Sneijder haklı. o pozisyonun içindeki arkadaşlara sormak gerek yenilgiyi.
Ulan vallahi anlamıyorsun benş gözünü ölü sevicilik bürümüş başka birşey değil hıh deminki mesajda yerli sevici yaptın beni şimdide futbol cahili ettin beni daha öncede birkaç mesajını okudum huysuz aksi herifin tekisin varya kusura bakma renktaş öyle
Allah aşkına söyle bu takımın en büyük sıkıntısı yıllardır stoper ikilisi evet ama bu 2 yıldır özellikle leş futbol oynamamızın gün geçtikçe hücum olarak kötüye gitmemizin sebebi ortasahamız değil mi özellikle 2 yıldır Tolga'ya da suç bulmazsın sanırım belki Wesley kadar yetenekli değil ama Selçuk-Sneijder'in 2 yıldır veremediği mücadeleyi adam 9 maçta verdi
Karabük-Başakşehir hatta Bursaspor-Osmanlıspor orta sahası bile bizim orta sahayı dövmez mi defansif olarak hücum olarak tempo olarak form durumu olarak Poko-Traore gibi 2. hatta 3. sınıf topçular ortaya koydukları futbolla Wesley'i Selçuk'u donunda sallarlar bu yıl
Ben diyorumki adam akan oyunda yok tek katkısı duran toplar aç büyük takımların oyun kurucularını veya Sneijder kadar maaş alanlarını adamlar neler yapıyor bir gör koca Galatasaray'ın oyun kurucu 10 numarasının tek meziyeti duran top'dan orta açmak 8 numarasının tek meziyeti ürkek kız gibi faul almaya çalışmak mı bunu sen kendine yakıştırıyor daha bu adamları savunuyorsan seninle futbol konuşmak istemiyorum ben renktaş
Su mikrofonu da bi defa Semih e uzatsinlar, bakalim zeki laflar edebilecek mi.
Semih Kaya konusuna girip ayni üslupla konussana Semih hakkinda. Gecen 1 mac iyidi diye laf sokuyordun. Bekliyoruz.Hadi be ordan hocanıda al git paranın hakkını ver sen önce.
Linnes de karı gibi oynuyor savunma ve mücadele anlamında. Hucum konusunda elimizdeki en iyisi ama tabiki.Fernando Muslera
Martin Linnes - Serdar Aziz - Aurelien Chedjou - Lionel Carole
De Jong - Tolga Cigerci
Sinan Gumus - Wesley Sneijder - Armindo Bruma
Lukas Podolski
Gorun bakalim sonra nasil kazaniyoruz maclarimizi, kari gibi oyniyan bi Sneijder olur takimda.