Feghouli ve Rodrigues yaktiniz lan bizi. Ikiniz de sene sonu defolup gidin. Ne adam eksiltiniz, ne pozisyon yarattiniz, ne ilerde etkili oldunuz, sizden bir bok olmaz. Rodrigues'e 10 11m ne teklif edilirse artik derhal sutlansin. Feghouli'de defolsun, bir bok oynadigi yok, iki uc macta iyi oynayinca sosyal medyada paylasim yaparak taraftari gaza getiriyor, gecsin bunlari.

Serdar ve Fernando dışında iyi oynayan adam yoktu bu rezil oyuna rağmen 1 puan alabilsek belki işimize yarardı...

Feghouli ve Belhanda yi Sneijder ve Podolski yerine almadık mı? En önemli iki adamimizin yerine. Feg ve Belhanda papaz torunları doğru.

Zidane futbolu bırakalı 50 yıl oluyor bu ara.
Araplar eringec hain topçudur. Bunu kimse inkar edemez ve istisnalar kaideyi bozmaz ömer seyfettin

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Belhanda-Feghouli mi Podolski-Sneijder mi desen ben de ikincisi seçerim. Ama bu oyuncu kalitesinden dolayı olur dinlerinden dolayı değil. Salah-Benzema desen bu kez de onları seçerim.

Brezilyalı da çok üşengeç ve profesyonelliği düşük oyuncu var. Keza Yunanistan'da da öyle.

Belhanda ve Feghouli'nin eleştirilecek yönleri çok. Bir kere dominant değiller. Ama bunun sebebi kişisel karakterleri dinleri değil. Gençlerbirliği bizden daha çok müslüman ile çıkmış sahaya :)

su an basaksehir ile bjk arasinda 2 mac fark var . cunku ikili averaj basaksehirde .. eger basaksehir haftaya kazanirsa bence isi bitirir , GS kazanirsa ,derbi final haline gelir gibi gorunuyor

Haftaya Fener ve Beşiktaş puan kaybedecek,biz de başağı yenicez
Sakin olun şampiyonluk gitmedi

wishful thinking

rakiplerin maçları bir yana biz başakşehir'e son yıllarda sürekli yenildik hatta fark yiyerek yenildik. şimdi üç sonuçtan ikisi onlara yarıyorken nasıl olacak bilmiyorum. büyük bir yıkım da yaşayabiliriz.

Klasik deplasman yenilgisi. Rahat olun haftaya yine ic sahada kazanıp havalara gireriz. Bu deplasman maclarinda tavşanlı linyiti bile yenemeyiz biz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle çıkabilecek en iyi en ideal kadro budur. Rahat kazanacağız inşallah. Eminim yani.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç rahat olamıyorum nedense

Bi de Ümit Özat'a ya da gençlere niye kızıyorsunuz onlar da düşmemeye çalışıyorlar.
12 kişiyle mi oynadılar???
Adam isterse herkesi 18 in içine dizer.Ya da isterse 5 forvet çıkar.
1-9-1 oynadı ve planı tuttu.Bizimki tutmadı bu kadar basit

Ağzına tükürdüklerim 8 kişi defansta beklediler. Başlarım böyle futbola yahu !

bütün takım kötüydü arkadaşlar,fatih hoca elinden geleni yaptı.

Deplasmanda 3/3 yapabileceğimize inanan var mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi de Ümit Özat'a ya da gençlere niye kızıyorsunuz onlar da düşmemeye çalışıyorlar.
12 kişiyle mi oynadılar???
Adam isterse herkesi 18 in içine dizer.Ya da isterse 5 forvet çıkar.
1-9-1 oynadı ve planı tuttu.Bizimki tutmadı bu kadar basit
Bizi gençler için değil fener yendiği için kızıyoruz ama iyi hoca ümit özat...İnşallah fenerin başına geçmez o zaman vay halimize...

Sampiyonluk sanslari;

Galatasaray : %35

Fenerbahce : %25

Basaksehir: %20

Besiktas : %20

kalan 6 maç gençler maçı gibi olmayacak.gencler gibi kapanmaz kalan 6 rakip....bugunkü son dk golü siniri bozucu ama şok etkisidir iyi manada...

abi cok oynadık buraları ve fatih hoca var takımın basında.sonuna kadar inanıyorum.bu maç bende ciddi sıkıntı yarattı,9 günlük aradan ötürü.bekliyodum bu kaybı
maalesef artık bjk ve ibbyi yenmek gerek eğer fikstürü kötü olsa ibbnin beşiktaşla berabere kalsak da olurdu ama zor artık...

Sağdan soldan orta benzeri birşeyler atıp durduk ceza sahasına çok komikti gerçekten ...

Deplasmanda galibiyet alamayan takım şampiyon falan olamaz. Biz galibiyeti bırak puan alamıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

wishful thinking

rakiplerin maçları bir yana biz başakşehir'e son yıllarda sürekli yenildik hatta fark yiyerek yenildik. şimdi üç sonuçtan ikisi onlara yarıyorken nasıl olacak bilmiyorum. büyük bir yıkım da yaşayabiliriz.

Farklı yenilmiş olabiliriz.
Gençler de bizi 9 kaçtır yenemiyordu Bugun yendi.
Biz arenada oynuyoruz, kazanırsak sürpriz olmaz.Götü boklu Fener kadar olamadık.Biraz güvenelim şu takıma.Son gülen iyi güler

Geri
Üst Alt