Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 3m euronun hesabını yapıyorsunuz ya işte 2 3m euro fazla verilen adam sizinle tasak geçerek gol atiyor fark burda beyler

Abi Allah aşkına bir düşünün.

Jelert ve Sara diye iki tane ne olduğu belli olmayan adama 30-35 milyon verdiler.

Play-off’ta kepaze olup Şampiyonlar Ligi’nden de olacağız. 20-30 milyon euro zarar da ordan girecek.

Adam gibi transferleri zamanında yapmayıp momentumu bozdular, hoca yönetime siper oldu, kampta laylaylom yaptı diye 60 milyon euro mabadımıza girdi. Çıldırmamak elde değil.

Oyuncuların iyi çıkması ve ŞL’ye katılmamız halinde bu senaryo gerçekleşmez ama bu akşamdan sonra inancım sıfır. Daha kötü günler bekliyor bizi

Okan hoca ve yönetim bugün olağanüstü toplanıp bazı kararlar almalılar

Zahayı oynatmayacaksan sat o zaman

Git tore yanına atletik uzun boylu bi 8 getir

Sara ile birlikte 4-3-3e dön

Köhne teklif varsa sat savunması iyi birini getir apo çok baş yakacak bu sezon belli oldu
okan hoca kimseyi kırmak ıstemıyor

Zaha, Ziyech, Oliveira, Dubois gitmeli artık ha oynarsa diyebileceğimiz ortam yok maç seçen ya da poposunu kaldıramayan adamlara benim tahammülüm kalmadı.

1 kanat
2 yabancı bek
1 yerli bek

Toplamda 4 adam daha gelmeli.

Kalan 1 yabancıyla çok net bir orta saha daha alınmalı.

Okan hocaya Hamza hamzaoğlundan ibret al takımın eksiklerini zamanında aldır dedik.
Ama çıkıp yönetimi savundu umarım ders olur yoksa Ocak ayını göremez, savunduğu yönetim ilk onu gönderir

Bu sezonun kötü geçebileceğinin sinyallerini alıyorduk sezon bittikten sonra. Bugün bu sinyaller sinyal olmaktan çıktı bence, direkt bir gerçek olarak yüzümüze vuruldu.

Bu sezona dair hiç bir beklentim yok demiştim Erden Timur ayrıldıktan ve Dursun tek kaldıktan sonra. Galatasaray'ı azıcık tanıyorsam 2 sene şampiyon olduktan sonra bu kulüpte hep bir bokluk olur ve herşey yerle bir olur.

Böyle bir şeyi kolay kolay söylemem ben ama ben şampiyonluğa falan inanmıyorum bu sene. Daha sezon başlamadan bunu söylemek beni çıldırtıyor ama görünen köy klavuz istemez.

o kadar keyfim kaçtı ki yani bu takımın moralini etkiyleyecek sezona yansıyacak falan filan diye düşünmekten manyak ettim kendimi.Yani kelimelerle anlatamıyorum cidden , yarın rabiot,mac allister falan aynı anda insin gram sevinirsem namuzsuzum o kadar kötüyüm

22/23 Boey - Rashica kanadından 24/25 Kaan - Ziyech kanadına bu bile çok şey gösteriyor ama 102 puan aldık ne gerek var.

Okan hoca ve yönetim bugün olağanüstü toplanıp bazı kararlar almalılar

Zahayı oynatmayacaksan sat o zaman

Git tore yanına atletik uzun boylu bi 8 getir

Sara ile birlikte 4-3-3e dön

Köhne teklif varsa sat savunması iyi birini getir apo çok baş yakacak bu sezon belli oldu
Milli maclarda da böyleydi

Gizli yönetim hayranları mutludur inş

Geçiş savunamıyoruz herkes rahatça kontra yapıyor dediğimizde Sara kurtaracaktı bizi

Taraftarı neki yönetimi ne olsun

Hoca desen Zaha Torreira değişikliğiyle 5 yiyor neyin kafasıysa
Reis bu kontra yeme mevzusunu sanırım ben geçen ocaktan beri diyorum

Ama hala çözüm bulunmuş değil, sarayı aldık tamam iyi oyuncu olabilir ama sen bu kadar kreatif oyuncuyu rakip peşinde koşturamazsın futbolun doğrularına uymaz

Okan hocada da bu duruma çözüm arama çalışmaları hiç görmüyorum

1722715945201.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt