Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.665
- 16.050
- 2.538
Hayırlı bir mağlubiyet oldu 3 yesek normal mağlubiyet olarak bakılırdı. 102 puanı anca böyle atardık bence en hayırlısı bu oldu.
Maalesef birşey değişmez bu yönetim gidene kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı bir mağlubiyet oldu 3 yesek normal mağlubiyet olarak bakılırdı. 102 puanı anca böyle atardık bence en hayırlısı bu oldu.
okan hoca kimseyi kırmak ıstemıyorOkan hoca ve yönetim bugün olağanüstü toplanıp bazı kararlar almalılar
Zahayı oynatmayacaksan sat o zaman
Git tore yanına atletik uzun boylu bi 8 getir
Sara ile birlikte 4-3-3e dön
Köhne teklif varsa sat savunması iyi birini getir apo çok baş yakacak bu sezon belli oldu
Takıma bir 5 gün izin verirtatili iptal eder şimdi
kesin planında bi 3 gün daha çeşme tatili vardı kesin!
Locko yangını yapılmalı
köhn yerıne oynasa bu kadar yemezdikAllahtan dubua falan oynamadi 6-7 olurdu o zaman
Milli maclarda da böyleydiOkan hoca ve yönetim bugün olağanüstü toplanıp bazı kararlar almalılar
Zahayı oynatmayacaksan sat o zaman
Git tore yanına atletik uzun boylu bi 8 getir
Sara ile birlikte 4-3-3e dön
Köhne teklif varsa sat savunması iyi birini getir apo çok baş yakacak bu sezon belli oldu
Reis bu kontra yeme mevzusunu sanırım ben geçen ocaktan beri diyorumGizli yönetim hayranları mutludur inş
Geçiş savunamıyoruz herkes rahatça kontra yapıyor dediğimizde Sara kurtaracaktı bizi
Taraftarı neki yönetimi ne olsun
Hoca desen Zaha Torreira değişikliğiyle 5 yiyor neyin kafasıysa