Fb macindaki uzuntunun %2si falan belki oldu heralde
Rabbim oyle bi aksam daha yasatmasin
Bugun daha cok üzüldüm
O macin ardindan sampiyon olacagimiz belliydi zaten 1 puan bile yetiyordu
Bugun ki maglubiyetin fenere kaybettigimiz 6-0 dan farki yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb macindaki uzuntunun %2si falan belki oldu heralde
Madem istemiyorsun, o zaman takımda 5 tane kanat oyuncum var, Oğuz'a gerek yok demeyeceksin.istememekte haklı da böyle olmaz
istemiyorsan gönder sessizce
Kızacak ne vardı ki görünen köy kılavuz istemez rakibin kadrosunu yazınca daha üstün oldukları bariz belliydi.beyler sizi bilmem ama ben sakinlestim
Bıravo uur
Ya rtas fatih hocanin dönemi bitti, bidaha bizde td olmaz. Zamanla gitmek sart, daha genc, modern top oynatan hoca lazim.Abi bu takımın kurtarıcısı Fatih terim olur bana kızacaklar belki ama delidir doludur ama adam gibi adamdır bence Abdülrahim Albayrak’ta gelmeli göreve aile ortamını az da olsa sağlar
Hocanın her yaptığını haklı görmeye son ver derim.Kesinlikle yanlış zaten ama şunu gördüm hocada bi dolmuşluk vardı.
Oğuz transferinde muhabirlerin hep bir ağızdan Dursun Özbek Okan hocaya sormuş hocada Zaha, Ziyech, Kerem, Barış, Yunus var Oğuz'a ne gerek var demiş diye haber çıkarmışlardı.
Açıkçası hoca bu konuda da memnun değil ki muhtemelen bu gece ne olacaksa olsun diyip açtı ağzını yumdu gözünü.
Ahmet saydığın iki isim 70 yaşındaAbi bu takımın kurtarıcısı Fatih terim olur bana kızacaklar belki ama delidir doludur ama adam gibi adamdır bence Abdülrahim Albayrak’ta gelmeli göreve aile ortamını az da olsa sağlar
Dusuncem yokturKanka hemen düşüncelerini alayım
Abi Şuan Fatih hoca gelse bizi şampiyon yapabilir bu saatten sonra kim gelse patlar sıkıntı oradaYa rtas fatih hocanin dönemi bitti, bidaha bizde td olmaz. Zamanla gitmek sart, daha genc, modern top oynatan hoca lazim.
Bu akşam hocanın açıklamaları sebebiyle o akşamdan çok daha kalitesiz bir hal aldı.Fb macindaki uzuntunun %2si falan belki oldu heralde
Tutturamıyoruz bir türlü teknik ekip olayını tam tuttu derken egoların savaşı oluyor her seferinde bi söz bar ya hani Galatasaray da başarı cezasız kalmaz diye her 2 senede bir bunu yaşıyoruzAhmet saydığın iki isim 70 yaşında
Bu loop‘u daha kaç sefer yaşamak zorundayiz biz ya?
Okan hocanın şu konuda ders alması gereken çok şey var