Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istememekte haklı da böyle olmaz

istemiyorsan gönder sessizce
Madem istemiyorsun, o zaman takımda 5 tane kanat oyuncum var, Oğuz'a gerek yok demeyeceksin.
Sadece maç önü ve maç sonu açıklamalarına bakılırsa bile kutluk kağan destanı yazılacak kadar eleştiri malzemesi çıkar. Maç öncesi dünyanın en iyi oyuncuları, maç bitince sanki dünyanın en kötü oyuncuları gibi hedef yap.
Madem istemiyorsun, yönetime kendini kalkan yapmayacaksın.
Haftalardır taraftara transfer istiyor diye sanki hiç gerek yokmuş da keyfinden istiyormuş gibi obur muamelesi yapılıyordu, bu yapılırken de taraftara transfer yapmak FM oynamak gibi değil vs denip posta koyuyordu kendisi.
Şimdi ayıklasın bakalım pirincin taşını.

Yalnız mertens de nerdeyse hiçbir derbide varlık gösteremedi 2 senedir

Ziyechte öyle

Zaha da öyle

Toreira da aynı şekil

Bi ikardi vardı iş yapan o da bunlara benzedi

Abi bu takımın kurtarıcısı Fatih terim olur bana kızacaklar belki ama delidir doludur ama adam gibi adamdır bence Abdülrahim Albayrak’ta gelmeli göreve aile ortamını az da olsa sağlar
Ya rtas fatih hocanin dönemi bitti, bidaha bizde td olmaz. Zamanla gitmek sart, daha genc, modern top oynatan hoca lazim.

Maçta stada giden herkes yönetim dahil hocayi istifaya davet etmeli.Yaptiklari hersey ters tepiyor.En son 1940tan sonra bugün bjkden 5 yedirdi.

Kesinlikle yanlış zaten ama şunu gördüm hocada bi dolmuşluk vardı.

Oğuz transferinde muhabirlerin hep bir ağızdan Dursun Özbek Okan hocaya sormuş hocada Zaha, Ziyech, Kerem, Barış, Yunus var Oğuz'a ne gerek var demiş diye haber çıkarmışlardı.

Açıkçası hoca bu konuda da memnun değil ki muhtemelen bu gece ne olacaksa olsun diyip açtı ağzını yumdu gözünü.
Hocanın her yaptığını haklı görmeye son ver derim.

Çok zorlayarak her şeyi onun lehine yoruyorsun çünkü.

Çıkıp 5 tane kanat var, istemiyorum diyorsa ve o gün burada Oğuz’a 6 verilir mi ya diyorsanız şimdi gelip bunları yazmayın bu forumda

Abi bu takımın kurtarıcısı Fatih terim olur bana kızacaklar belki ama delidir doludur ama adam gibi adamdır bence Abdülrahim Albayrak’ta gelmeli göreve aile ortamını az da olsa sağlar
Ahmet saydığın iki isim 70 yaşında

Bu loop‘u daha kaç sefer yaşamak zorundayiz biz ya?

HER SENE SAMPİYON OLAMAYIZ

bununla yüzleselim

ve kücülmeye gitmemiz lazım

öncelikle maaş bütcesi icin zaha ve ziyech gibi pahalı isimleri gonderelım

X de kiko denen bir müptezeli takip etmiştim fb maçı öncesi
fb maçını yenilince engelleyecektim uğursuzu
maçın üzüntüsüyle unutmuşum
bjk maçından sonra yine gözüme battı hemen engeli bastım
birde okan hocaya güvenin diyor!

Ahmet saydığın iki isim 70 yaşında

Bu loop‘u daha kaç sefer yaşamak zorundayiz biz ya?
Tutturamıyoruz bir türlü teknik ekip olayını tam tuttu derken egoların savaşı oluyor her seferinde bi söz bar ya hani Galatasaray da başarı cezasız kalmaz diye her 2 senede bir bunu yaşıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt