Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.008
- 39.359
- 3.993
zaniolo olayında yangına gerek yok maximum performans verse bile 35e gidecek keşke daha yuksek olsaymıs cıkıs bedeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca mi Griezmann miFenere çalım mevzularına gerek yok.
Tete baştan beri bizi istiyor zaten, herhalde geçen hafta bize gelmek için kuduruyor yazmıştım.
Rakip camiayı bu kadar ciddiye almaya gerek görmüyorum. Oyuncu gelsin sahada konuşsun, en iyi cevap budur.
raşitza gelir mi senceFenere çalım mevzularına gerek yok.
Tete baştan beri bizi istiyor zaten, herhalde geçen hafta bize gelmek için kuduruyor yazmıştım.
Rakip camiayı bu kadar ciddiye almaya gerek görmüyorum. Oyuncu gelsin sahada konuşsun, en iyi cevap budur.
Brendon Rodgers denen herife senelerdir katlanan lecistir taraftarının ne dediği önemsiz.
Nope zaten bir tane kanat alinacakti. Zaniolo gidiyor sanirim Tete alindiBen en çok orta saha transferini merak ediyorum. Tete geldi diyelim rashica yalanmı oldu o zaman
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizi bekletip durduğu için ne kadar uyuz olsam da parades gerekli gibi bu kadar hücumcu forvet hattına torreiranın yanında.8 değil 6...Yeterince 8 var, Demirbay alınmazdı aksi halde, Torr da 8 zaten, Okan Hocanın ifadesiyle. Karar verdim ve konu kapandı şimdilik. Oli ve Midtsjö' yü az zararla gönderebilirsen yeni 8 için faaliyetleri memnuniyetle başlatırım yeniden. Pek kimsenin önceliği değilken dahi defalarca 8 başlığı açmış biriyimdir...
O çok net boşluktu reis, şu an daha dengeliyiz ama hatalı bir orta saha transferi hem arka hem de ön hattın verimini ciddi şekilde düşürecektir.Bu kadro bana bizim zamanın Jo, Elano, Arda, Giovani Dos Santos, Baros, Kewell vs vs’yi hatırlatmaya başladı yalnız, hatırlarsınGünümüz futbolunun en önemli yeri orta ikili-üçlüyken elinde hali hazırda 4 oyuncunun olduğu mevkiye ekleme yapmaya ne gerek var diye düşünmüyor değilim.
GözümsünFenere çalım mevzularına gerek yok.
o zaman 3 kulvarda basarı beklemeDemirbay 8 işte oraya transfer beklemeyin
Yok
X'de diyorlar net bir şey olmayabilirbunu diyen kim
Orhanmıdır nedir o demişti ilk adamı linç etmişlerdi spacetefbliler mal falan ama hep menajer baglantısı ile haber alıyolar.diyorum ya sizin ve bizim muhabirlerin bişeyden haberi yok.iş spacede bitiyo