Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben en çok orta saha transferini merak ediyorum. Tete geldi diyelim rashica yalanmı oldu o zaman

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk Yürekli: "Tete belki de yarın sözleşme imzalanacak şu an Galatasaray hukukçuları en yüksek riski hesaplıyor."

F28mX4cWgAAyK4i.webp

8 değil 6...Yeterince 8 var, Demirbay alınmazdı aksi halde, Torr da 8 zaten, Okan Hocanın ifadesiyle. Karar verdim ve konu kapandı şimdilik. Oli ve Midtsjö' yü az zararla gönderebilirsen yeni 8 için faaliyetleri memnuniyetle başlatırım yeniden. Pek kimsenin önceliği değilken dahi defalarca 8 başlığı açmış biriyimdir...
Bizi bekletip durduğu için ne kadar uyuz olsam da parades gerekli gibi bu kadar hücumcu forvet hattına torreiranın yanında.

Bu kadro bana bizim zamanın Jo, Elano, Arda, Giovani Dos Santos, Baros, Kewell vs vs’yi hatırlatmaya başladı yalnız, hatırlarsın :) Günümüz futbolunun en önemli yeri orta ikili-üçlüyken elinde hali hazırda 4 oyuncunun olduğu mevkiye ekleme yapmaya ne gerek var diye düşünmüyor değilim.
O çok net boşluktu reis, şu an daha dengeliyiz ama hatalı bir orta saha transferi hem arka hem de ön hattın verimini ciddi şekilde düşürecektir.

Topa basacak adamımız pek yok kadroda. Mücadele gücü yüksek olan da az, top rakipteyken ne yaptığımız da önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt