Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takım da net olarak sorun
önde baskı yapan takımlara karşı cok sıkıntı yaşıyor
ancak pasla çözülebilr bu durum ve fizik güç ile ikiside yok malesef
okan buruk un formulu ise uzun pas

Barışın bekte işi yoktur. Ziyech ve Kerem kanatlarıyla çok birşey beklememek lazim
vallah ben de esasen istemem barış'ı bekte kullanmayı. ama mecburuz gibi. bir kere bunlar bek almaz.

köhn'ü sahada görmek istemiyorum ya. mecbur jelert sola. orta sahayı da üçlemek istiyorum. en ideal oyuncu kaan bence. berkan-torr çok kısır oluyor. kaan hem hava toplarında etkili hem de ayağı iyi bir oyuncu.

ee kim kaldı sağ bek için? dubois mi :d

mecburen barış yaw.

6 no oynatacağın adamın bi kere gözünü kapalı defansın önünden top çıkarması lazım .

Ne kaan ne berkana güvenerek geriden çıkamayız .

Ha şimdi ha birazdan baskı yiyip topu kaptıracak diye maç izleyemeyiz

Rodri defanstan top aldığında nasıl city liler rahatsa bizimde öyle birine ihtiyacımız var.

İşte Hojbjerg bu yüzden çok önemliydi anlatamadık ...

Hoca yok başmizda hurra saldırmaktan herif naptigini bilmiyor olabilir. Önemli olan sistemdir. Bak gedson bile biraz acildi
Tooçular birbirine uzak oynuyo ftball da böyleydi

Jelert topu alıyo boşta adam yok,yardıma gelen yok,mecbur vurmaya çalışıyo

Bunu aşman için ya davies,mbappe,camavinga gibi topu aldığında pasa gerek kalmadan yardıracak oyuncuların olmalı ya da oyuncular birbirine yaklaşmalı

Bizimkiler hem uzaklar hem de nelson kaan köhn abdül gibi topu taşıyamayacak adamlarla oyun kurmaya çalışıyoruz

Kuramayıp vuruyoruz,topu vurduğumuz oyuncular da mertens kerem toreira sara gibi kafa topuyla alakasız isimler barış ve icardi de yüksek kafa hakimiyeti olan isimler değil

vallah ben de esasen istemem barış'ı bekte kullanmayı. ama mecburuz gibi. bir kere bunlar bek almaz.

köhn'ü sahada görmek istemiyorum ya. mecbur jelert sola. orta sahayı da üçlemek istiyorum. en ideal oyuncu kaan bence. berkan-torr çok kısır oluyor. kaan hem hava toplarında etkili hem de ayağı iyi bir oyuncu.

ee kim kaldı sağ bek için? dubois mi :d

mecburen barış yaw.
Alsınlar yav. Şampiyonlar Ligi'nde ne halt yiyecez. Valla transfer yapmazlarsa ben çok hezimet görüyorum. Şanslı takımlar çeksek bari

Tooçular birbirine uzak oynuyo ftball da böyleydi

Jelert topu alıyo boşta adam yok,yardıma gelen yok,mecbur vurmaya çalışıyo

Bunu aşman için ya davies,mbappe,camavinga gibi topu aldığında pasa gerek kalmadan yardıracak oyuncuların olmalı ya da oyuncular birbirine yaklaşmalı

Bizimkiler hem uzaklar hem de nelson kaan köhn abdül gibi topu taşıyamayacak adamlarla oyun kurmaya çalışıyoruz

Kuramayıp vuruyoruz,topu vurduğumuz oyuncular da mertens kerem toreira sara gibi kafa topuyla alakasız isimler barış ve icardi de yüksek kafa hakimiyeti olan isimler değil
Abdul aslında iyi top taşıyordu ama naptiysa kendine g.tu kalkmıyor. 2. Golde o hali neydi yav. Resmen rezillikti

Alsınlar yav. Şampiyonlar Ligi'nde ne halt yiyecez. Valla transfer yapmazlarsa ben çok hezimet görüyorum. Şanslı takımlar çeksek bari
oyun anlayışımızı değiştirmezsek cl'de büyük ihtimal elek oluruz zaten. haa bir de, cl'ye girmek lazım tabi onun için. :d

ben ligciyim usta, ligi şu ite köpeğe bırakmayalım yaw. havayı değiştirirsek, şu halimizle bile çok ciddi adayız şampiyonluk için.

fb'in hakemleri olmazsa işleri zor, bjk'in 5-6 oyuncusu çok iyi de yoğun maç temposunu kaldıracak derinlikte bir kadrosu yok.

yapmamız gereken, icardi'nin de maç sonu röportajında dediği gibi, "değişim". değişime ihtiyacımız var.

oyun anlayışımızı değiştirmezsek cl'de büyük ihtimal elek oluruz zaten. haa bir de, cl'ye girmek lazım tabi onun için. :d

ben ligciyim usta, ligi şu ite köpeğe bırakmayalım yaw. havayı değiştirirsek, şu halimizle bile çok ciddi adayız şampiyonluk için.

fb'in hakemleri olmazsa işleri zor, bjk'in 5-6 oyuncusu çok iyi de yoğun maç temposunu kaldıracak derinlikte bir kadrosu yok.

yapmamız gereken, icardi'nin de maç sonu röportajında dediği gibi, "değişim". değişime ihtiyacımız var.
Zaten o baştaki gitmeli önce onun oyun anlayışını değiştirecek bir hali yok.

Abdul aslında iyi top taşıyordu ama naptiysa kendine g.tu kalkmıyor. 2. Golde o hali neydi yav. Resmen rezillikti
Abdül de okanın stoper versiyonu
Kulüpte akılla izah edilemeyecek şeyler yaşanıyo

Abdül box yapıyo,box tam kondisyon canavarı bi spor,herif box yapıyo kondisyonu yok,üst vücut çalışmış bütün forvetler kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyolar kendisiyle

M.demir var ya bi maçta buna omuz attı yete kapaklandı baktığında m.demirden iri ve kaslı ama yerlerde süründü

Garip olaylar

Hiç endişeye mahal yok. Şarta bağlı opsiyonla İsmail Jakobs kiralanmalı. Geçen sezon Monaco maçlarında çok iyi savunmacı özellikleriyle dikkat çekmişti. 184 boyunda, kuvvetli, fizikli, ortalama üstü teknik bir Sol Bek.
mfdlxl.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu Ben Seghir denen çocuğun konusunu biri açsın valla bu çocuk 2 seneye güzel transfer yapacak

O.B gönderilirse kesin Terim gelir bunlara yeni bi paratoner lazım. Gelsi Terim gelse bitane Fernando aldırır, Zaha-Ziyech kanatlara koyar 4-3-3 oynatır kötü mü olur tartışılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt