G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.022
- 1.702
- 1.028
Aha gerçekten Bilal Kısalı, Jem Karacanlı vs kadroluları görür gibiyim. Hamza-Dursun kombosu bitirir bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşasın takımda KEL var !Alex e benzemiş lan
Ekli dosyayı görüntüle 258300
vallah ben de esasen istemem barış'ı bekte kullanmayı. ama mecburuz gibi. bir kere bunlar bek almaz.Barışın bekte işi yoktur. Ziyech ve Kerem kanatlarıyla çok birşey beklememek lazim
Tooçular birbirine uzak oynuyo ftball da böyleydiHoca yok başmizda hurra saldırmaktan herif naptigini bilmiyor olabilir. Önemli olan sistemdir. Bak gedson bile biraz acildi
Alsınlar yav. Şampiyonlar Ligi'nde ne halt yiyecez. Valla transfer yapmazlarsa ben çok hezimet görüyorum. Şanslı takımlar çeksek barivallah ben de esasen istemem barış'ı bekte kullanmayı. ama mecburuz gibi. bir kere bunlar bek almaz.
köhn'ü sahada görmek istemiyorum ya. mecbur jelert sola. orta sahayı da üçlemek istiyorum. en ideal oyuncu kaan bence. berkan-torr çok kısır oluyor. kaan hem hava toplarında etkili hem de ayağı iyi bir oyuncu.
ee kim kaldı sağ bek için? dubois mi :d
mecburen barış yaw.
Abdul aslında iyi top taşıyordu ama naptiysa kendine g.tu kalkmıyor. 2. Golde o hali neydi yav. Resmen rezilliktiTooçular birbirine uzak oynuyo ftball da böyleydi
Jelert topu alıyo boşta adam yok,yardıma gelen yok,mecbur vurmaya çalışıyo
Bunu aşman için ya davies,mbappe,camavinga gibi topu aldığında pasa gerek kalmadan yardıracak oyuncuların olmalı ya da oyuncular birbirine yaklaşmalı
Bizimkiler hem uzaklar hem de nelson kaan köhn abdül gibi topu taşıyamayacak adamlarla oyun kurmaya çalışıyoruz
Kuramayıp vuruyoruz,topu vurduğumuz oyuncular da mertens kerem toreira sara gibi kafa topuyla alakasız isimler barış ve icardi de yüksek kafa hakimiyeti olan isimler değil
oyun anlayışımızı değiştirmezsek cl'de büyük ihtimal elek oluruz zaten. haa bir de, cl'ye girmek lazım tabi onun için. :dAlsınlar yav. Şampiyonlar Ligi'nde ne halt yiyecez. Valla transfer yapmazlarsa ben çok hezimet görüyorum. Şanslı takımlar çeksek bari
Zaten o baştaki gitmeli önce onun oyun anlayışını değiştirecek bir hali yok.oyun anlayışımızı değiştirmezsek cl'de büyük ihtimal elek oluruz zaten. haa bir de, cl'ye girmek lazım tabi onun için. :d
ben ligciyim usta, ligi şu ite köpeğe bırakmayalım yaw. havayı değiştirirsek, şu halimizle bile çok ciddi adayız şampiyonluk için.
fb'in hakemleri olmazsa işleri zor, bjk'in 5-6 oyuncusu çok iyi de yoğun maç temposunu kaldıracak derinlikte bir kadrosu yok.
yapmamız gereken, icardi'nin de maç sonu röportajında dediği gibi, "değişim". değişime ihtiyacımız var.
Abdül de okanın stoper versiyonuAbdul aslında iyi top taşıyordu ama naptiysa kendine g.tu kalkmıyor. 2. Golde o hali neydi yav. Resmen rezillikti

Fb Maç'ına kadar hoca gönderilmez bence kanks yavyb'ye elenirsek tudor'un gelecegi hususunda anlasalim
cenk'in de kankasi