Kusura bakmayın ben osimhene maaş veriyorsam süper lig şampiyonluğu için değil. Bana avrupa lazım

Şampiyon olsam adamın maaşının yarısını karşılıyorsun.

Yanlış strateji
Aşağıda kardeşim birşeyler yazmış da osimhen sayesinde cl ye gidiyorsun cl bütçesi alıyorsun... şu şampiyonluğu bu kadar küçümsemeniz kadar saçma sapan birşey yok... 4 senedir elde ettiğin gelinlerin hepsi lig şampiyonluğundan geçiyor... tribün doluluğun forma satışın sponsor gelirin cl gelirin reklam gelirin yapabileceğin transferlerin ihtimali...

Bu arada hocayi nasil yonetime transfer icin baski yapmiyor diye elestiriyorsak yonetimin de hocaya bazi konularda uyarmasi lazim.Ben genc oyuncu yetistirmek zorundamiyim diyor zorundasin hocam.Sana her transfer donemi para harcaniyor Juventus bile 19 yasinda Kenan Yildizi oynatti.Real Madrid 18-19 yasinda Ardayi oynatti.Sende zahmet olmazsa en Nhaga Batrakov Deniz Gul Lesley Bitshuai bu oyunculara takim ici rol verip kazandir.

Bu arada hocayi nasil yonetime transfer icin baski yapmiyor diye elestiriyorsak yonetimin de hocaya bazi konularda uyarmasi lazim.Ben genc oyuncu yetistirmek zorundamiyim diyor zorundasin hocam.Sana her transfer donemi para harcaniyor Juventus bile 19 yasinda Kenan Yildizi oynatti.Real Madrid 18-19 yasinda Ardayi oynatti.Sende zahmet olmazsa en Nhaga Batrakov Deniz Gul Lesley Bitshuai bu oyunculara takim ici rol verip kazandir.

İki tane ilk 11 istiyorum dedi, hücumda çok eksiğiz dedi, daha ne desin? Beraber çalıştığı adamlara sayıp sövecek hali yok ya.

Genç oyuncu yetiştirmek istemiyorum demedi ayrıca. Yabancı oyuncuya yüksek bonservisler ya da kiralık ücretleri verip başka takımlar için oyuncu yetiştirmek istemiyorum dedi.

Galatasarayda genç oyuncuların kullanılmamasının en büyük sebebi sürekli zirveye oynaması, ve zirveye oynarken de lider olsa bile sürekli eleştirilmesidir. Biz oyunculara biraz daha nefes alanı verirsek onlar da gelişip oynayacaklar.

Kerem, Yunus, Barış, Boey, Arda Ünyay, Metehan Baltacı vesaire bunların hepsinin ayağına fırsat geldi, kimisi kullandı kimisi kullanamadı.

Şu anda oyun gücü ve takım oyunu olarak hiç iyi bir yerde değiliz. Bunu eleştirmek yerine transfer ve oyuncu bazlı eleştirilerin önüne geçemiyoruz. Camia olarak sosyal medya gazıyla felç olmuş gibiyiz.

Ounachu'yu satacak acaba Trabzon hem Franculino hem Ali Habeşoğlu çok iyi transferler

Kenan gibi oyuncun mu oldu o yaşta elinde? Arda gibi oyuncun mu oldu? Juve kaç senedir şampiyon olamıyor mesela? Sen bu kaos ortamında oyuncu yetiştirmenin kolay olduğunu düşünüyor olabilirsin pek tabi... ama denklem o şekilde işlemiyor bu ülkede... bak terim gibi bir hoca bile o işe girdi 1 sene içinde apar topar gönderdiler adamcağızı...

Bu arada genç olup formayı alan oyuncu olmadı mı hocadan? Saşa oldu barış oldu Kerem oldu. Arda ya şans tanıdı alamadı formayı... elimizde genç oyuncu var ona sürekli sürekli verelim olayıyla da olmuyor işte.1 puan kaybetsen istifa seslerinin çıktığı bir ortamda kimse üzerine bu riski almaz kolay kolay... bunu yapabilecek takım trabzon dur başakşehir dir göztepe dir... bitshubiu mesela oynasa 2 maç puan kaybettirse yakmaya gider taraftar o tesisleri... kimse de demez ki okan hoca genç oyuncu yetiştiriyor biz bu puan kayıplarını hoş görelim diye

İki tane ilk 11 istiyorum dedi, hücumda çok eksiğiz dedi, daha ne desin? Beraber çalıştığı adamlara sayıp sövecek hali yok ya.

Genç oyuncu yetiştirmek istemiyorum demedi ayrıca. Yabancı oyuncuya yüksek bonservisler ya da kiralık ücretleri verip başka takımlar için oyuncu yetiştirmek istemiyorum dedi.

Galatasarayda genç oyuncuların kullanılmamasının en büyük sebebi sürekli zirveye oynaması, ve zirveye oynarken de lider olsa bile sürekli eleştirilmesidir. Biz oyunculara biraz daha nefes alanı verirsek onlar da gelişip oynayacaklar.

Kerem, Yunus, Barış, Boey, Arda Ünyay, Metehan Baltacı vesaire bunların hepsinin ayağına fırsat geldi, kimisi kullandı kimisi kullanamadı.

Şu anda oyun gücü ve takım oyunu olarak hiç iyi bir yerde değiliz. Bunu eleştirmek yerine transfer ve oyuncu bazlı eleştirilerin önüne geçemiyoruz. Camia olarak sosyal medya gazıyla felç olmuş gibiyiz.
Yazmış olduğunu görseydim zaman harcayıp yazmazdım arkadaş...

Geri
Üst Alt