Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral üç kulvarda oynayacaksın ne kanat yedeğin var ne forvet yedeğin doğru düzgün. Bir tane genç koyacaksın böyle kupada oynayacak gerekirse.

Sara’yı geçen sene aptal bir Başakşehir maçında 2 ay kaybettiğimizi ve yokluğunda düştüğümüz halleri hatırlatırım

Yaw iyi de kalecin, sag bekin, orta sahanda 4. alternatifin yokken ve 1.5 stoperin varken 3 tane yıldızın olduğu yere adam almakla mi uğraşacağız. Beceriksizler zaten kimseyi alamiyorlar.

Yaw iyi de kalecin, sag bekin, orta sahanda 4. alternatifin yokken ve 1.5 stoperin varken 3 tane yıldızın olduğu yere adam almakla mi uğraşacağız. Beceriksizler zaten kimseyi alamiyorlar.
Bir tane tutarsa kar ettirecek karlı genç yerli alalım dedim ya sanki Sörloth alcaz hocam o kadar zahmetli iş değil yav.

Boluspor otluk zemininde falan Morata görmek istemiyorum daha

Maalesef yangında çok geç kaldık hele olası gelen kaleci,stoper,sağ bek,orta saha milli oyuncu olursa alışma süreci için ligde 8-9. Hafta Avrupa’da 3. Hafta anca takıma adapte olur

Davinson’da aynı durumdaydı gelirken mis gibi şans

Davinson'un daha önce EPL'de kendini kanıtlamışlığı vardı. 3-4 dolu dolu başarılı sezonu var Tottenham'da, sonra Tottenham'da takımla beraber düşüş yaşadı. Bir de stoperliğinin üstüne tekniği vs biliniyordu. Bu Disasi gitti 1 sezon oynatıldı ve hemen sonra kiralandı, kiralandığı yerde de beğenilmedi falan. Öyle sağlam bir kariyer yapıp kendini ispatlamışlığı yok. Daha riskli yani. Yine kötü olur ille demiyorum, sadece listede neden birkaç sıra aşağı düşmüş olabileceğine dair fikir yürütüyorum. Geçen sene adı geçtiğinde ben de çok olumlu görüyordum.

Kargalar bile transfer yapıyor menemen bırakıp antrikot yiyorlar biz soğan ekmeğe devammm
Daha neyi bekliyoruz point otele hücum için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt