- 20 Mayıs 2011
- 22.085
- 9.487
- 1.623
Davinson’da aynı durumdaydı gelirken mis gibi şansAston Villa'da pek göze giremedi. Kötü bir sezon geçirdi denebilir. Belki ondandır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson’da aynı durumdaydı gelirken mis gibi şansAston Villa'da pek göze giremedi. Kötü bir sezon geçirdi denebilir. Belki ondandır.
Kral üç kulvarda oynayacaksın ne kanat yedeğin var ne forvet yedeğin doğru düzgün. Bir tane genç koyacaksın böyle kupada oynayacak gerekirse.
Sara’yı geçen sene aptal bir Başakşehir maçında 2 ay kaybettiğimizi ve yokluğunda düştüğümüz halleri hatırlatırım
Bir tane tutarsa kar ettirecek karlı genç yerli alalım dedim ya sanki Sörloth alcaz hocam o kadar zahmetli iş değil yav.Yaw iyi de kalecin, sag bekin, orta sahanda 4. alternatifin yokken ve 1.5 stoperin varken 3 tane yıldızın olduğu yere adam almakla mi uğraşacağız. Beceriksizler zaten kimseyi alamiyorlar.
Bu yönetim bi halt beceremezHocanin bizzat kendisi direkt kendisi söyledi ya gelecekler diye
Haziran’da Sane çekip Osimhen’i rekor bedelle çeken adamlara da beceremez falan demezsin artık bu sene özelindeBu yönetim bi halt beceremez
Rodop : iş Tızolaakis'e (böyle telaffuz etti) dönebilir
Yazık oldu
dias , stones , ake , khusanov ve gvardiol var normal gvardiol onceden solbek oynuyordu simdi oda stopere kaydi ait nouri gelince solbekeAke gibi sık sakatlanan oyuncu varken kelin Akanjiden vazgeçmesi cok tuhaf degilmi
Davinson’da aynı durumdaydı gelirken mis gibi şans