Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.487
- 4.060
- 1.723
Ruh halim tam olarak bu.. Forumda takılmak için bile motive olamıyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+LuyindamaOmar+Nelss+Cica+Sekidika'dan çıkınca 12'ye düşüyor sayı. Bunların en azından 2'sinden (Omar+Sekidika) net çıkarız. Zorlayacı bir şey yok bu ikisi için.
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama herkes 10 no derdine düşmüş ikinci forvet aldık hem de en iyilerinden aldık bize oyun kurucu kaliteli bir kanat oyuncusu ve 21 yaş altına girebilecek siyahi bir genç kanat oyuncusu lazım Seferovici de hem yedekleyecek hem de form durumuna göre yerine oynayabilecek kuvvetli ve hareketli bir santrafor lazım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 stoper alınmadan çıkılmaz Luyi'den.+Luyindama
Haluk Yürekli: "Icardi Türkiye'ye gelmek istemiyor."
3 gun icinde luyindama gidecek denildi ustunden 1 hafta gecti be kardesim
Saiss midir nedir kendi kalesine atmadan aynisini söyledim. Alanya bizim gibi top cevrip pozisyona giremiyor diye o an golü atti saiss.Daha komik bir şey söyleyeyim Alanyaspor sabaha kadar topla oynasa gol atamazdı beşiktaş kendi elleriyle ikram etti maç boyunca Alanyaspor'un girdiği pozisyon sayısı 2 bile değildir![]()

O sezon yani 98-99 sezonunda 4 erli 6 grup 24 takım vardı.. 6 grup birincisi ve en iyi 2 tane ikinci çıkıyordu değişik bir statüydu.Biz,juve ve rosenborg 8 er puanla bitirince üçlü averajdan juve 1 biz 2.olduk ve maalesef çıkamadık.. Son bilbao maçı hakikaten çok üzücüydüEvet, sonradan hatirladim sadece birincilerin ciktigini. Juve de ilk 5 macta berabere kalmisti
Allah razı olsun.Haluk Yürekli: "Icardi Türkiye'ye gelmek istemiyor."
Güzel senaryo da bu hikaye olmaz. Siyahi forvet olarak shamar nicholson uygun bir oyuncu olabilirAjax Ziyechi geri alip Berghuisi bize versin. Serbest kalmis Embalo o 21 siyahi kanat olur. Forvet aklimda yok.
abi cabellos 10 numara oynuyo mu
Hücreye soktukar bizi ahberdAhmettttt