Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama herkes 10 no derdine düşmüş ikinci forvet aldık hem de en iyilerinden aldık bize oyun kurucu kaliteli bir kanat oyuncusu ve 21 yaş altına girebilecek siyahi bir genç kanat oyuncusu lazım Seferovici de hem yedekleyecek hem de form durumuna göre yerine oynayabilecek kuvvetli ve hareketli bir santrafor lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ajax Ziyechi geri alip Berghuisi bize versin. Serbest kalmis Embalo o 21 siyahi kanat olur. Forvet aklimda yok.

3 gun icinde luyindama gidecek denildi ustunden 1 hafta gecti be kardesim
1660514984260.webp

Daha komik bir şey söyleyeyim Alanyaspor sabaha kadar topla oynasa gol atamazdı beşiktaş kendi elleriyle ikram etti maç boyunca Alanyaspor'un girdiği pozisyon sayısı 2 bile değildir :asd:
Saiss midir nedir kendi kalesine atmadan aynisini söyledim. Alanya bizim gibi top cevrip pozisyona giremiyor diye o an golü atti saiss. ;D
Nefret ediyorum böyle oyundan arada oyun varyasyonun olmali set oynayinca.

Evet Nevzat baba aciklamis planlama belli fazla dusunmeye gerek yok. 4-4-2 oynayacagiz
  1. Stoperler: Nelsson, Abdülkerim, Transfer
  2. Orta sahalar: Torreira, Oliveira, Midtsjø
  3. Kanatlar: Yunus, Kerem, Transfer
  4. Forvetler: Seferovic, Mertens, Transfer
Yapilacak kaliteli stoper, kanat ve santrafor transferleriyle bu rotasyonlar kurulacak. Sonra kim iyiyse o oynayacak. Aslan formanin agzinda olunca hem herkesin performansi yukselecek hem de kulubeden hamle alani genisleyecek

Kadro derinligi de U-21 scout transferleri, altyapidan gelen oyuncularin eklenmesi ve eldeki cer copun degerlendirilmesi ile saglanacaktir. Keske bir tane de yaratici orta saha transferi kovalansaydi

Oyle bir kadro kurulmali ki hoca performansina kalmamaliyiz. Okan hoca umit vermiyor zaten ben bastan beri istemiyordum ama bu overkill kadro ile bir sekilde sampiyon oluruz zaten

Evet, sonradan hatirladim sadece birincilerin ciktigini. Juve de ilk 5 macta berabere kalmisti
O sezon yani 98-99 sezonunda 4 erli 6 grup 24 takım vardı.. 6 grup birincisi ve en iyi 2 tane ikinci çıkıyordu değişik bir statüydu.Biz,juve ve rosenborg 8 er puanla bitirince üçlü averajdan juve 1 biz 2.olduk ve maalesef çıkamadık.. Son bilbao maçı hakikaten çok üzücüydü

Bu hesaplamaya göre 14 kuralının içine 2 transfer ve +3 kuralına uyan oyuncularla toplam 5 transfer yapacaz.

Haluk Yürekli: "+3 yabancı statüsünden hariç; stoper transferi yapılacak. Ayrıca ön tarafta birden fazla pozisyonda oynayabilecek bir futbolcu transferi de planlanıyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt