Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 3.558
- 4.532
- 1.913
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
veda etti ama orda asla kalmaz, city alacak olsa çoktan ederson'u gönderip hallederlerdi yeni kalecide almışken orda sorun var.Bu konuda iki ihtimal var gibi :
* Psg ile +1 yıl uzatıp kiraya vermesi
* 8-10m gibi bir cüzi bedel fakat sonraki satıştan yüksek pay. (%50 ve üzeri)
Speed cidden daha iyidir kalede bundan
bize de james trafford'u versinler
Bu Uğurcan pompası mütemadiyen belli aralıklarla neden geliyor anlam veremiyorum Uğurcan bize ne katar?Günay'dan fazlası ne 4 attığımız kalecinin.Zamaninda özveride bulunup gelseydi başımıza beraberdi.Trabzonla kontrat uzattı.Bizi hissetmeyen kaleci eksik olsun.uğurcan, eren elmalı effect yapar diye kendimizi avutalım gerçi lazyo 15'ten aşağı satmaz 20 istiyolar galiba
Mehmet Kara ile akrabalığınız var mı?Toplanti yapacaklar, sunum yapacaklar, karar verecekler.. Sanki 4 kaleci bizi bekliyor hangimizi alacaklar diye. Donnarumma gelmez, ederson fenerde, lammens gelmek istemiyor, ugurcan cok zor. Bizimkiler 31 agustosta toplantı yapıyor. Helal.
Bu saatten sonra hocayı takacaklarını zannetmiyorum renktaş. Hocanın haberi bile olmadan İstanbul’a birini indirebilirlerHoca Onana ve Sommer istemiyormuş. Bu durumda u23 bilinmedik kaleci alınır herhalde. Yönetim pes edip Ederson alırsa ayrı tabi.