Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B4899536-1B77-4A6D-9B02-BA631515B5AB.webp

Bu konuda iki ihtimal var gibi :
* Psg ile +1 yıl uzatıp kiraya vermesi
* 8-10m gibi bir cüzi bedel fakat sonraki satıştan yüksek pay. (%50 ve üzeri)
veda etti ama orda asla kalmaz, city alacak olsa çoktan ederson'u gönderip hallederlerdi yeni kalecide almışken orda sorun var.

2. ihtimal mantıklı inşallah olur.

Her sene başarısız olmamız için oluşan ekstra çabalar mide bulandırıcı

Toplanti yapacaklar, sunum yapacaklar, karar verecekler.. Sanki 4 kaleci bizi bekliyor hangimizi alacaklar diye. Donnarumma gelmez, ederson fenerde, lammens gelmek istemiyor, ugurcan cok zor. Bizimkiler 31 agustosta toplantı yapıyor. Helal.

Osimhen Sane aldıkları sezon kulüpten defedilen yöneticiler diye anılırsınız umarım ilerki yıllarda

Hoca Onana ve Sommer istemiyormuş. Bu durumda u23 bilinmedik kaleci alınır herhalde. Yönetim pes edip Ederson alırsa ayrı tabi.

Son 2 günde menajer önerilerine kaliyoruz

Bu beceriksiz, kepaze, rezil rüsva yönetim ne yapti koca 3 ay??

Bu kadar rezil bir yönetim yoktur dünyada

uğurcan, eren elmalı effect yapar diye kendimizi avutalım gerçi lazyo 15'ten aşağı satmaz 20 istiyolar galiba
Bu Uğurcan pompası mütemadiyen belli aralıklarla neden geliyor anlam veremiyorum Uğurcan bize ne katar?Günay'dan fazlası ne 4 attığımız kalecinin.Zamaninda özveride bulunup gelseydi başımıza beraberdi.Trabzonla kontrat uzattı.Bizi hissetmeyen kaleci eksik olsun.
Ayrıca Donnarummalardan ne ara Ugurcana geçtik.Onuda bir türlü anlamıyorum.

Toplanti yapacaklar, sunum yapacaklar, karar verecekler.. Sanki 4 kaleci bizi bekliyor hangimizi alacaklar diye. Donnarumma gelmez, ederson fenerde, lammens gelmek istemiyor, ugurcan cok zor. Bizimkiler 31 agustosta toplantı yapıyor. Helal.
Mehmet Kara ile akrabalığınız var mı?

Bir de ederson nasıl fenerde kesin mi bu?

Onana çok iyi kaleci değil ama bu gidişle Jankat-Günay rotasyonuna kalacağız bilemiyorum yani. Hiç kaleci almamaktan iyi deriz belki formunu bulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt