Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 32.203
- 9.363
- 2.688
Sen ne diyosun! Ben şuna bile kabulum Kocaeli sampiyon Gs 7-0 fb.Gelecek sezon kocaeli sampiyon GSmiz cl finalisti
Kabul musun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne diyosun! Ben şuna bile kabulum Kocaeli sampiyon Gs 7-0 fb.Gelecek sezon kocaeli sampiyon GSmiz cl finalisti
Kabul musun
Geyik yapma lan. Ne begeni topliycam. Fikrin neyse zikrin o demekki. Kula kulluk etmekse desturun git istedigine tap. Resimde ki adamin maasini sen oduyorsun, sana hizmet icin orda normal konusmak, hareket etmek varken neden herkes buvdurumda? Sozum bizim futbolculara degil? Neden cunku kanun normal islemiyor. Like'ina sokayim senin kafa orda halaHe futbolculara eller pençe demir olmazsa idam edilecekleri söylenmiş onlarda el pençe bekliyorlar
Bi olumsuzluk bulalım da ordan vuralım kafasında devam beğenileri toplarsın
Nando da benim gibi her sene istiyormuş bravo Nand
kaç kere izledin allasenTzolakis aradığımız kaleci
2kaç kere izledin allasen
Bilmiyorum ya pek belli etmiyordu Lucas’a kadar.nandonun guney amarikali oyuncu ve özellikle kaleciler uzerinde mutlaka etkisi vardır ve bunu kullanmayı akıl etmeliyiz
turkleri afrikalilari kuzeylileri herkesi etkileyen adamin hemsehrileri uzerinde mutlaka etkisi vardır
Bunu kabul etmeyen antuya gidebilir ( finalist derke sonucu belli olmayacak sekilde heralde)Gelecek sezon kocaeli sampiyon GSmiz cl finalisti
Kabul musun
Bilmiyorum ya pek belli etmiyordu Lucas’a kadar.
Hatta kızıyorduk G Amerikadan topçu ikna etsin vs diye
Bugün çok kederliyimnandonun guney amarikali oyuncu ve özellikle kaleciler uzerinde mutlaka etkisi vardır ve bunu kullanmayı akıl etmeliyiz
turkleri afrikalilari kuzeylileri herkesi etkileyen adamin hemsehrileri uzerinde mutlaka etkisi vardır
Liverpool PSG arasındadarwin nunez sürprizi bekliyorum osimhen olmazsa
Son açıklamasında bu bir ayrılık değil diyor zaten bu tür ilişkileri tarif etmiş. Muhtemelen güney amerikadan bize veri sağlayacak. İletişim kuracak.nandonun guney amarikali oyuncu ve özellikle kaleciler uzerinde mutlaka etkisi vardır ve bunu kullanmayı akıl etmeliyiz