Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He futbolculara eller pençe demir olmazsa idam edilecekleri söylenmiş onlarda el pençe bekliyorlar

Bi olumsuzluk bulalım da ordan vuralım kafasında devam beğenileri toplarsın
Geyik yapma lan. Ne begeni topliycam. Fikrin neyse zikrin o demekki. Kula kulluk etmekse desturun git istedigine tap. Resimde ki adamin maasini sen oduyorsun, sana hizmet icin orda normal konusmak, hareket etmek varken neden herkes buvdurumda? Sozum bizim futbolculara degil? Neden cunku kanun normal islemiyor. Like'ina sokayim senin kafa orda hala

Bence berke ile devre arasinda sözlü olarak anlasildi cünkü sirin görünmek icin röportaj bile yapti

Avrupa da bazi kalecilere teklif yapilir ve onlar kabul etmezlerse berke gelir diye tahmin ediyorum

nandonun guney amarikali oyuncu ve özellikle kaleciler uzerinde mutlaka etkisi vardır ve bunu kullanmayı akıl etmeliyiz

turkleri afrikalilari kuzeylileri herkesi etkileyen adamin hemsehrileri uzerinde mutlaka etkisi vardır
Bilmiyorum ya pek belli etmiyordu Lucas’a kadar.

Hatta kızıyorduk G Amerikadan topçu ikna etsin vs diye

Ben Günay'ın aldığı her dakikadan memnunum ve yerli kaleciler arasında kendini kesebilecek kaleci var mı emin değilim. A sınıfı veya A sınıfına potanisyelli bir kaleci almayacaksak Günay + gelecek vaadeden yerli kaleci ile devam edelim. Avrupa'da 17 yabancı işi zaten elimizi bağlıyor. Ligde de sorun yaşarız. Bulunamazsa ikinci kaleci olarak Jankat'a güvenilecekse bile kabul ederim. Saçmasapan para harcamanın lüzumu yok Günay'ı kesemeyecek bir kaleciye.

nandonun guney amarikali oyuncu ve özellikle kaleciler uzerinde mutlaka etkisi vardır ve bunu kullanmayı akıl etmeliyiz

turkleri afrikalilari kuzeylileri herkesi etkileyen adamin hemsehrileri uzerinde mutlaka etkisi vardır
Bugün çok kederliyim

bugün bir yiğidi uğurluyoruz

en son ragnar öldüğünde böyle hissetmiştim

gidin iki sokağa çıkın çime basın bırakın bu işleri

Gscem gene yuksekten ucuyor bernardolar falan

Eldekileri gitmesinde ben ona da tamamim

Son açıklamasında bu bir ayrılık değil diyor zaten bu tür ilişkileri tarif etmiş. Muhtemelen güney amerikadan bize veri sağlayacak. İletişim kuracak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt