Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaraya faydalı olacak 2 emre var.biri sivasspordaki emre gökay,biri de antalyadaki emre uzun.sivas deger vermiyo emre gökaya.umarım devre arası bişeyler yapılır bu cocuklar için.

Taylan in son başarısı,
Bu güzel resimde olabilmek.
Screenshot_20220908-181236_Gallery.jpg
Screenshot_20220906-144923_Gallery.jpg

SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya abi su takima guvenin

4 senedir tnlerde ban manyagi oldum yonetimlere kufur ede ede
Sonu belliydi cunki benim icin sezonlarin

Ilk defa icim rahat tn yasiyorum

Uzun seneler sonra gercekten cok iyi bir takim muhendisligi yaptik
(Iki hata haricinde 1 tane NET bir kanat lazimdi)

Hele hele mertens ve olivera gibi direkt lider adamlarda varken turk gencolara guvenebilirsiniz

Ben bu sene 2 tane alt yapi topcumuzun patlama yapmasini bekliyorum

Galatasaray kaliteli yabancilar ile genc turklerin harmanlasmasiyla uefa kupasini aldi
Biz herzaman oyle guzel olduk

Ne zamam yasi gecmis turkleri dolduruyoruz kotu sezonlar yasiyoruz

Hepsi doğru da biz Uefayi alırken Fatih Akyel ve Emre hariç genç denecek topçu yoktu diğerleri hep 25-30 civarıydı

Bakım tane tane yazıyorum fazla polemiğe girmiyeceğim.
Bu takımda oynayacak 3 yerli lazım bize bunlar şuan abdul, yunus ve kerem şuan kerem out oldu abdul ve yunus a şimdiden homurdananlar da var peki bunlarla forma rekabetine girecek olanlar kim? Hamza akman diyorsunuz arkadaşlar gerçekten beğeniyorum ama geçiş oyununda verimli olur, giresun maçında gördük ne yapacağını bilemedi çocuk tribün homurdanmaya başladı.
Bi kere kerem in alternatifi kosovali çocuk değil çünkü onu oynattiğimizda başka bir bölgeye yerli monte etmek zorundayız herkes kazimcan diyor ama savunmada çok sıkıntılı bir kardeşimiz buda hatta aslında sol bek değil sol kanatti Altay da zorunluluktan oynadı.
Ben kerem, emre akbaba, emre Kılınç ve yunus Akgün ün iyi bir forma rekabetine gireceklerini düşünmüştüm şimdi diyeceksiniz ki emre akbaba kanat mi? Peki kerem ve yunus kanat mi ikiside içe kat ediyor.
Her neyse şuan alternatifsiz bir yerli kadromuz oldu umarım ben yanılırım ama bu durum canımızı yakacak gibi

Hem Kılınç hem de Akbaba'nın gitmesi bana biraz aksi geldi açıkçası. Yerli tecrübeli oyuncuya da ihtiyaç var. Arda Turan ile derhâl sözleşme imzalayalım. :emrah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt