- 20 Ağustos 2009
- 16.845
- 20.504
- 2.973
Bugün gidenler geçen sene takımı 13. yapanlar büyük kulüpler böyle durumda hesap keser ki öylede oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaraya faydalı olacak 2 emre var.biri sivasspordaki emre gökay,biri de antalyadaki emre uzun.sivas deger vermiyo emre gökaya.umarım devre arası bişeyler yapılır bu cocuklar için.
Ya abi su takima guvenin
4 senedir tnlerde ban manyagi oldum yonetimlere kufur ede ede
Sonu belliydi cunki benim icin sezonlarin
Ilk defa icim rahat tn yasiyorum
Uzun seneler sonra gercekten cok iyi bir takim muhendisligi yaptik
(Iki hata haricinde 1 tane NET bir kanat lazimdi)
Hele hele mertens ve olivera gibi direkt lider adamlarda varken turk gencolara guvenebilirsiniz
Ben bu sene 2 tane alt yapi topcumuzun patlama yapmasini bekliyorum
Galatasaray kaliteli yabancilar ile genc turklerin harmanlasmasiyla uefa kupasini aldi
Biz herzaman oyle guzel olduk
Ne zamam yasi gecmis turkleri dolduruyoruz kotu sezonlar yasiyoruz
altyapıdada yok artık emre zatenEmre isimli futbolcu gormek istemiyorum uzun bir sure gsmizde
Bugün gidenler geçen sene takımı 13. yapanlar büyük kulüpler böyle durumda hesap keser ki öylede oldu.
Hepsi doğru da biz Uefayi alırken Fatih Akyel ve Emre hariç genç denecek topçu yoktu diğerleri hep 25-30 civarıydı
Yok yani bide kiralık gönderiyoruz bunları Anadolu takimlari da uyanik gelecek sene sınır olmayınca hepsi bizde kalacak gönderiyorsan bonservisiyle göndersene
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
opsiyonu vardı zorunlu o noldu şimdi, ads'ye mi kaldı? Yoksa kiralık olarak mı yolladılar adsyeFener ciddi ciddi Bruma'yı ADSye teklif etmiş.
Korkunç olaylar bunlar.