- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
Azizin kankası Adnan fazla kaşınmasınadnan polat fatih hocaya salladı
ismini bile anmak istemiyorum dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azizin kankası Adnan fazla kaşınmasınadnan polat fatih hocaya salladı
ismini bile anmak istemiyorum dedi
Adam kaleye şut atamıyor aç izle maçları, ben bizden çıksın gitsin kurtulalım diyorum başka da bir şey demiyorum. Zaten bir daha sakatlansa belki 4 ay kendine gelemeyip futbolu bırakacakNasıl onun problemi yahu? Ali iyice saçmalığa döndü muhabbet.
Adamın verdiği katkıyı inkar etmek ayrı bir teklif geldiğinde kabul etmek ayrı
Şu an arapların içinden geçtiği piyasada bana 1 tane o mevkiye adam söyle ki alabilelim.
ben yaktım zaten. çemberi büyütmek gerekiyorkac gune kadar transfer gelmez ise yangini yakiyoruz
bravo, cimbom oldboyslardan bi sen kaldin zatenben yaktım zaten. çemberi büyütmek gerekiyor
senin itin bi tarafına soktuğun adamı kim niye alsın o zaman Ali? bana bir tane o mevkiye adam söyle bizim bütçemize uygun bu aradaAdam kaleye şut atamıyor aç izle maçları, ben bizden çıksın gitsin kurtulalım diyorum başka da bir şey demiyorum. Zaten bir daha sakatlansa belki 4 ay kendine gelemeyip futbolu bırakacak
15m Euro’ya 5 ay önce adam aldık, gerekiyorsa bir 15 daha verip zımba gibi adamlar alırız. Ben de zaten onu diyorum bu bitik adamı kimse almaz keşke bir yıllık sözleşmemiz olsaydısenin itin bi tarafına soktuğun adamı kim niye alsın o zaman Ali? bana bir tane o mevkiye adam söyle bizim bütçemize uygun bu arada
O biraz Mertens i hor kullanmamızdan kaynaklandı. en azından 3-4 maçta bir dinlendirebilseydik bu kadar düşmezdi.Mertens katkı vermedi denemez elbet bilhassa olmadığı maçlarda ciddi eksikliğini hissettik.. Ama benim kendisine kızdığım nokta son düzlükte Sergio ile birlikte yok olmasıydı burada kerem-icardi müthiş bir uyum yakalamasa belki şampiyonluk kacacakti ..Açıkçası mertens tecrubesinde birinin son bölümde ipleri eline almasını beklerdim ..
febeyi ve azizi yalayan kim olursa yazıklar olsun.Kulup tarihin en karanlık dönemlerini bu herifle yaşadı ve utanmadan Fatih Terime sallıyor.her firsatta feto imasi yapan adam hk biraz fazla iyimser konusmus
Adnan Polat: "Fenerbahçe ile düşman değiliz. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin rekabetleri olmasa, futbol böyle güzel olmaz. Aziz Yıldırım ile beraber çok işler yaptık. Yayın hakları gibi... Biz düşman değiliz."
O biraz Mertens i hor kullanmamızdan kaynaklandı. en azından 3-4 maçta bir dinlendirebilseydik bu kadar düşmezdi.
15m verip aldığın zımba gibi adam sana piyangodan büyük ikramiye çıktı + Erden in ısrarcılığı.15m Euro’ya 5 ay önce adam aldık, gerekiyorsa bir 15 daha verip zımba gibi adamlar alırız. Ben de zaten onu diyorum bu bitik adamı kimse almaz keşke bir yıllık sözleşmemiz olsaydı
ali gece boş konuşuor konuyu değştirelim