Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl onun problemi yahu? Ali iyice saçmalığa döndü muhabbet.
Adamın verdiği katkıyı inkar etmek ayrı bir teklif geldiğinde kabul etmek ayrı
Şu an arapların içinden geçtiği piyasada bana 1 tane o mevkiye adam söyle ki alabilelim.
Adam kaleye şut atamıyor aç izle maçları, ben bizden çıksın gitsin kurtulalım diyorum başka da bir şey demiyorum. Zaten bir daha sakatlansa belki 4 ay kendine gelemeyip futbolu bırakacak

İyi akşamlar :D
FzPH_w9XgAQUUoS

her firsatta feto imasi yapan adam hk biraz fazla iyimser konusmus

Adnan Polat: "Fenerbahçe ile düşman değiliz. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin rekabetleri olmasa, futbol böyle güzel olmaz. Aziz Yıldırım ile beraber çok işler yaptık. Yayın hakları gibi... Biz düşman değiliz."

Mertens katkı vermedi denemez elbet bilhassa olmadığı maçlarda ciddi eksikliğini hissettik.. Ama benim kendisine kızdığım nokta son düzlükte Sergio ile birlikte yok olmasıydı burada kerem-icardi müthiş bir uyum yakalamasa belki şampiyonluk kacacakti ..Açıkçası mertens tecrubesinde birinin son bölümde ipleri eline almasını beklerdim ..

Adam kaleye şut atamıyor aç izle maçları, ben bizden çıksın gitsin kurtulalım diyorum başka da bir şey demiyorum. Zaten bir daha sakatlansa belki 4 ay kendine gelemeyip futbolu bırakacak
senin itin bi tarafına soktuğun adamı kim niye alsın o zaman Ali? bana bir tane o mevkiye adam söyle bizim bütçemize uygun bu arada

Fatih Terim'den eşi Fulya Terim'e: "22 Haziran, kırk bir yıldır diğer günlerden hep daha güzel... İyi ki varsın."

1687459087669.png

senin itin bi tarafına soktuğun adamı kim niye alsın o zaman Ali? bana bir tane o mevkiye adam söyle bizim bütçemize uygun bu arada
15m Euro’ya 5 ay önce adam aldık, gerekiyorsa bir 15 daha verip zımba gibi adamlar alırız. Ben de zaten onu diyorum bu bitik adamı kimse almaz keşke bir yıllık sözleşmemiz olsaydı

Mertens katkı vermedi denemez elbet bilhassa olmadığı maçlarda ciddi eksikliğini hissettik.. Ama benim kendisine kızdığım nokta son düzlükte Sergio ile birlikte yok olmasıydı burada kerem-icardi müthiş bir uyum yakalamasa belki şampiyonluk kacacakti ..Açıkçası mertens tecrubesinde birinin son bölümde ipleri eline almasını beklerdim ..
O biraz Mertens i hor kullanmamızdan kaynaklandı. en azından 3-4 maçta bir dinlendirebilseydik bu kadar düşmezdi.

ben göbüşcanı çok özledim,gerçi göbegi de kalmamıs,zayıflamıs iyce🥺

her firsatta feto imasi yapan adam hk biraz fazla iyimser konusmus

Adnan Polat: "Fenerbahçe ile düşman değiliz. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin rekabetleri olmasa, futbol böyle güzel olmaz. Aziz Yıldırım ile beraber çok işler yaptık. Yayın hakları gibi... Biz düşman değiliz."
febeyi ve azizi yalayan kim olursa yazıklar olsun.Kulup tarihin en karanlık dönemlerini bu herifle yaşadı ve utanmadan Fatih Terime sallıyor.

Adnan Polat: “Icardi için duyduğum 25 milyon dolar teklif almış ama reddetmiş. Bu 35 milyon dolara çıkarsa ne olur bilemem. Yönetimin Icardi için çok uğraştığını biliyorum.”

35 yaşındaki Mertensi haldır huldur her yere koşturursan sezon sonunda düşmesi normal.Mertens bizde forvet değil,10 numara değil bildiğin ofansif 8 gibi oynadı ona rağmen sezon sonu yaşadığı fiziksel düşüşe kadar gayet iyi top oynadı.

15m Euro’ya 5 ay önce adam aldık, gerekiyorsa bir 15 daha verip zımba gibi adamlar alırız. Ben de zaten onu diyorum bu bitik adamı kimse almaz keşke bir yıllık sözleşmemiz olsaydı
15m verip aldığın zımba gibi adam sana piyangodan büyük ikramiye çıktı + Erden in ısrarcılığı.
Bugün ölüp bittiğimiz Icardi ye araplar cart diye senin sözleşmesi boyunca vereceğin parayı 1 yılda veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt