Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.577
- 8.036
- 1.428
Insanda tad tuz birakmiyorlar.Hem suclu hem güçlü herif.Taraftara atar gider yapiyor surekli milyonlarca insandan değerlidir benim okanim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar da mal ta 3 hafta önce. Güney amerikalı çingenenin maçın ırzına geçtiğini burada söyledik. Aynı bizim taraftarın beyin yapısı var heriflerde.hayır 4-2de kerem cıktı sonra golleri yediler
kerem yerine giren di mariaya sövüyorlar
hocayada keremi cıkardıgı icin sövüyorlar
SJSJDSJDJd
4-2-3-1 de 10 gibi burada ama ve bence ahmetten o olmaz4-4-2'nin Necatisi olarak kullanacaz her türlü olur.
Ahmet kale hariç her yer oynar JokerSaray olarak devam4-2-3-1 de 10 gibi burada ama ve bence ahmetten o olmaz
İddia ediyorum. Dinamokievliler antremanda bizim maçta paslastiklari gibi paslasamiyorlardir..bu arada bugün topun arkasına geçtiğimiz sekanslar çok komikti
yemin ederim 3. ligde ki yakımlar daha iyi duruyor topun arkasında
bir ara sinir krizi geçirdim berkanla torreirayı paslarla 2 dakika içinde 10 kere filan çapraza yatırdıklarında
gram ne yapacağını bilmiyordu ikisi!
komikdi
bugün yeteri kdr yükselmedin lan.Bunlar da mal ta 3 hafta önce. Güney amerikalı çingenenin maçın ırzına geçtiğini burada söyledik. Aynı bizim taraftarın beyin yapısı var heriflerde.
Güney 24 yaş üstü amerikalılar yasaklansın.
Vallahi yok yavbence iyi değil eyoub un kadro şakasız. Bunak dolu. Melih, Berke ile Ahmet fark yaratıyor sadece onları da Arda dokunuşları yüceltti. Sende önyargı var biraz o yüzden uzlaşmak zor başta demiştim.
Samsun ve Göztepe seneye şampiyonluğa oynayacak ikisi de. Arda 1 sene daha kalırsa Eyüp'te onlarda oynar.
En geç yarın biter herhalde o iş ya bu noktadan sonda da bitiremiyorsa yönetim artık söz söylenmez yani.Noldu ahmet transferi? Birden kesildi haberler yine.
Ne 5'i kardeşim 7 transfer lazım.