Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insanda tad tuz birakmiyorlar.Hem suclu hem güçlü herif.Taraftara atar gider yapiyor surekli milyonlarca insandan değerlidir benim okanim.

hayır 4-2de kerem cıktı sonra golleri yediler

kerem yerine giren di mariaya sövüyorlar

hocayada keremi cıkardıgı icin sövüyorlar
Bunlar da mal ta 3 hafta önce. Güney amerikalı çingenenin maçın ırzına geçtiğini burada söyledik. Aynı bizim taraftarın beyin yapısı var heriflerde.

Güney 24 yaş üstü amerikalılar yasaklansın.

Bize kıyasla 3 kuruşluk kadrolarla oynayan takımlara bile diş geçiremiyoruz zira hep aynı oyunu oynuyoruz. Fizik olarak düşüp pres yapacak hal kalmayınca yarı sahayı geçen pozisyon bulur oldu.

Herkes martens yerine 9.5 10 bakıyor aslında A kalite bir 8 alınsa Sara yanına Sara gibi skorer ayağı temiz , leş gibi golleri yeme sorunumuzada biraz çare olurdu, kutucuyu aldığımızı var sayarsak yunus Barış hepsi önde serbest oynayabilen skor üretebilen oyuncular zaten, yemişim 9 buçuğunu

bu arada bugün topun arkasına geçtiğimiz sekanslar çok komikti 😂

yemin ederim 3. ligde ki yakımlar daha iyi duruyor topun arkasında

bir ara sinir krizi geçirdim berkanla torreirayı paslarla 2 dakika içinde 10 kere filan çapraza yatırdıklarında
gram ne yapacağını bilmiyordu ikisi!

komikdi
İddia ediyorum. Dinamokievliler antremanda bizim maçta paslastiklari gibi paslasamiyorlardir..

Bunlar da mal ta 3 hafta önce. Güney amerikalı çingenenin maçın ırzına geçtiğini burada söyledik. Aynı bizim taraftarın beyin yapısı var heriflerde.

Güney 24 yaş üstü amerikalılar yasaklansın.
bugün yeteri kdr yükselmedin lan.

1 kabulleniş görüyorum sende

kaderci insanları severim

Bu Kiev'e Ferencvaros 5 attı yahu 5. Okan hocam Avrupa'yı lig zannedip durma, Lig'de iyi sonuçlar aldığımızda takım olarak iyiyiz yanılgısı Avrupa'yı bitiriyor. Avrupa'ya yakışır oyun oynanmıyor ki Süper ligimizde.

Avrupa için kırk fırın ekmek yememiz gerek.

Bunun da yolu dengeli oyunu bulmakta ama ısrarla biz hücum ederiz vs vs düşüncesiynen bizi Avrupa'da ancak rezil ediyorsun sayın hocam.

bence iyi değil eyoub un kadro şakasız. Bunak dolu. Melih, Berke ile Ahmet fark yaratıyor sadece onları da Arda dokunuşları yüceltti. Sende önyargı var biraz o yüzden uzlaşmak zor başta demiştim.

Samsun ve Göztepe seneye şampiyonluğa oynayacak ikisi de. Arda 1 sene daha kalırsa Eyüp'te onlarda oynar.
Vallahi yok yav

Ardayı hiç sevmem ama bi ışık verirse ben gelsin yazarım görürsün

Ha gelir ve tutmazsa o zaman karakterini de sevmediğim için ekstra yardırırım hepsi o kadar gs tandanslı bakıyorum

milli takım arası fln yok mu

Yunus denen eleman ısrarla bazı oyunculara pas atmıyor.
Benfica falan bunun peşindeyse 15e falan saplayıp geçin abicim hiç arkasına bile bakmayın.

Torreirayı satalım desek 5 mılyon maaşı var

bu adamı kimse almaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt