Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.922
- 23.446
- 1.698
Biz bunlari spk ya şikayet edemiyor muyuz bedeli vs açıklamama haklari mi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş tek tek isim isim bakıp konuşsak da bir yere varamayacağımız bir konu. O yüzden biraz daha sade cevap vermeye çalışayım.Adam gibi yönetimle adam gibi td gelmezse?peki o zaman kalsınlar böyle mantık mı olur
Daha kötüsü gelirseden ziyade daha iyisi gelirseden niye bakmıyoruz ki olaya
Ben rezil takımlara karşı rezil olmak istemiyorum artık,bütçemin 1 milyonda 10u takımlara ıkına ıkına maç kazanmak istemiyorum artık, maçları elim kalbimde izlemek istemiyorum artık, mülayimliğin tdlikle karıştırılmasını istemiyorum artık, disiplinsizlik istemiyorum artık,hiçbir şeyden ders alınmamasını istemiyorum artık,transferlerin çoğunun tutmamasından sıkıldım artık,milyonlarca euronun çöpe atılmasına yüreğim el vermiyo artık,don değiştirir gibi karar değiştirilip geleceğimizin karartılmasını istemiyorum artık,herkesin tripli olmasından sıkıldım artık
Zaha gelsin-hmm ok-zaha 3 sene 21milyona gelir-hmmm beğenmedim gitsin verin parasını
Ndombele,angelino,ziyech,batshuayi,yusuf,dubua,sergio,seferovic ve onlarcası 50 tane adamda aynı süreç yaşandı
Kimin parasıyla gerçek hayatta fm oynanıyor yaw siz iyi misiniz
Adam tüm yaz önce sağbek alacaz diyip jelerti 10 milyona aldırdı,beğenmedi ve oynatmadı,sorulan soruya yatırım amaçlı aldık diyip yerine kaanı oynatmaya devam ediyor ve 4 ay sonra yeni sağbek istiyor
Sence bu normal mi,anormal mi
Bana karşı çıkacağına gslisin ya yazsana evet ya bu adam doğru söylüyor siz napıyosunuz diye
Türkçemizi katlediyorlar buna gülemeyizlimonite kelimesi her defasında şahsımı güldürüyor
ohh bide Paok'a denk geliyoruz maşallah bu simulasyonda
Dönüp 10 kişi defans yapmamı beklemeyin demesi de çok saçma. Oyuncular ister istemez kinlenir böyle yaparsan yani.Okanın yüzünden 3-1 maç öndeyiz biz kontrole dönenim derken ileride 6 kişi basıyor.
İlk 8 ihtimali ağır can sıktı.ohh bide Paok'a denk geliyoruz maşallah bu simulasyonda
top 8 in en büyük olayı 1 aylık süreçte yaklaşık tamamen lige odaklanabilmendiİlk 8 ihtimali ağır can sıktı.
okaaaan
Fb bugün yenilirse ilk 24 dışı kalır mı?top 8 in en büyük olayı 1 aylık süreçte yaklaşık tamamen lige odaklanabilmendi
bu simulasyonda - belki farklı denk gelir tarihleri bilmiyorum ama PAOK - Fener - PAOK gibi durum olabilir...
Futbolda alan/ bölge savunması diye birşey var okan hocam bizden iyi biliyordurDönüp 10 kişi defans yapmamı beklemeyin demesi de çok saçma. Oyuncular ister istemez kinlenir böyle yaparsan yani.
midjellandla final modunda oynayabilirler - diğer sonuçlara çok bağlı.Fb bugün yenilirse ilk 24 dışı kalır mı?
Pek biliyor gibi durmuyorFutbolda alan/ bölge savunması diye birşey var okan hocam bizden iyi biliyordur
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi