Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bunlari spk ya şikayet edemiyor muyuz bedeli vs açıklamama haklari mi var

Adam gibi yönetimle adam gibi td gelmezse?peki o zaman kalsınlar böyle mantık mı olur

Daha kötüsü gelirseden ziyade daha iyisi gelirseden niye bakmıyoruz ki olaya

Ben rezil takımlara karşı rezil olmak istemiyorum artık,bütçemin 1 milyonda 10u takımlara ıkına ıkına maç kazanmak istemiyorum artık, maçları elim kalbimde izlemek istemiyorum artık, mülayimliğin tdlikle karıştırılmasını istemiyorum artık, disiplinsizlik istemiyorum artık,hiçbir şeyden ders alınmamasını istemiyorum artık,transferlerin çoğunun tutmamasından sıkıldım artık,milyonlarca euronun çöpe atılmasına yüreğim el vermiyo artık,don değiştirir gibi karar değiştirilip geleceğimizin karartılmasını istemiyorum artık,herkesin tripli olmasından sıkıldım artık

Zaha gelsin-hmm ok-zaha 3 sene 21milyona gelir-hmmm beğenmedim gitsin verin parasını

Ndombele,angelino,ziyech,batshuayi,yusuf,dubua,sergio,seferovic ve onlarcası 50 tane adamda aynı süreç yaşandı

Kimin parasıyla gerçek hayatta fm oynanıyor yaw siz iyi misiniz

Adam tüm yaz önce sağbek alacaz diyip jelerti 10 milyona aldırdı,beğenmedi ve oynatmadı,sorulan soruya yatırım amaçlı aldık diyip yerine kaanı oynatmaya devam ediyor ve 4 ay sonra yeni sağbek istiyor

Sence bu normal mi,anormal mi

Bana karşı çıkacağına gslisin ya yazsana evet ya bu adam doğru söylüyor siz napıyosunuz diye
Renktaş tek tek isim isim bakıp konuşsak da bir yere varamayacağımız bir konu. O yüzden biraz daha sade cevap vermeye çalışayım.

Normal değil evet ama söylediğin kadar anormal de değil.

Wan-Bissaka'dan Jelert'e geçmek son derece anormalken, Seferovic'in tutmayacağını hızlıca fark edip acaba idare eder miyiz diye düşünmeden hemen müdahale etmek de normal. Hatta normalden de öte, çok yerinde oldu.

Yani sen diyorsun ki FM mi oynuyoruz da o gelsin bu gitsin, adamlar gelmeden önce sen adam gibi araştırmıyor musun ya da kulüpten birileri araştırmıyor mu, evet haklısın. Bu kadar ani dönüşler olmamalı ama elimiz o kadar esnek değil bizim. Geçen Erden Timur da anlattı ya, bonservise harcayacak belli bir paramız vardı, biz de o sebepten daha çok bonservissizlere gittik diye. Okan da madem durum bu, şu şu adamlar bize uyar getirelim diyor. Ki kağıt üstünde baktığın zaman gerçekten çok iyi oyuncular gibi duruyor ama sahada ne verdiler diye bakıyorsun, yıllık ücretlerine, sözleşme detaylarına bakıyorsun facia. Şimdi sahada verim alamadığı için Okan'ı eleştirebiliriz ama yönetim bizim imkanlarımız bunlar demiş, Okan da o imkanlar dahilinde kadro kurmuş diye, harcanılan her kuruşun hesabını Okan'dan sormak da vicdansızlık oluyor.

Konu sadece transfer yapmak, maçlarda takımın başında durmak değil. Bunlar sadece bizim kısmen gördüğümüz taraflar. Biz şimdi senede 5-10 milyon Euro para kazanan adamlarla konuşsak hangisi bizi sallar. Bu adam iyi insan idare ediyor ve iyi kadro yönetiyor, oyuncu grubuyla arası iyi bunu kabul etmek lazım. Çoğu teknik direktör bunu yapamıyor, bu öyle dışarıdan gördüğümüz gibi basit bir olay değil. Ve ben bu adamın forma dağıtımında adaletsiz olduğuna da kesinlikle katılmıyorum, kimisi sürekli bunu iddia ediyor o yüzden söylüyorum

Çok sıkıntılı taraflar var, harcadığın paranın karşılığını alamamak var, Avrupa'da olması gerekenin daha kötüsü bir durum var, Young Boys rezillikleri zaten başlı başına yer kaplıyor. Bunların hepsini kabul ediyorum ama Okan bir gitse dertlerimizin çoğu gidecek kafası çok yanlış ve çocukça. Hepimiz yıllardır ne sezonlar izledik, ne kadrolar gördük, ne oyunlar gördük. Bu adam öyle ya da böyle bu sezon bize ortalama olarak iyi bir futbol izletti. Ben neredeyse hiçbir şey oynamayıp şampiyonluğa yarıştığımız sezonları artık izlemek istemiyorum.

Bu arada kısa yazayım dedim yine uzun oldu kusura bakma :asd:

1737630313137.webp

Mehmet Özcan Haluk Yürekli Süleyman Rodop Burhancan Terzi Emre Kaplan gibi paralı köpek olmuş yönetimin taşeronluğunu yapan isimleri taraftarın bloklaması gerek sosyal medyadan.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

İlk 8 ihtimali ağır can sıktı.

okaaaan
top 8 in en büyük olayı 1 aylık süreçte yaklaşık tamamen lige odaklanabilmendi

bu simulasyonda - belki farklı denk gelir tarihleri bilmiyorum ama PAOK - Fener - PAOK gibi durum olabilir...

top 8 in en büyük olayı 1 aylık süreçte yaklaşık tamamen lige odaklanabilmendi

bu simulasyonda - belki farklı denk gelir tarihleri bilmiyorum ama PAOK - Fener - PAOK gibi durum olabilir...
Fb bugün yenilirse ilk 24 dışı kalır mı?

Fb bugün yenilirse ilk 24 dışı kalır mı?
midjellandla final modunda oynayabilirler - diğer sonuçlara çok bağlı.

bu akşam netleşecek ihtimaller.

bizim açımızdan 3 4 maça bağlı kalıyorsak zaten geçimiş olsun top 8 konusunda. yine şanslı olmayı bekleyeceğiz.

nasıl bir çekirgeyse hep sıçramasını bekler olduk - yetti, baydı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt