Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavaş olmamızın 2 sebebi olabilir

1- araplar vs piyasanın biraz düşmesini bekliyoruz

2- nelsson ve boey'un satılması bekleniyordu hemen haziranda 2si için de beklenen teklifleri alamadık para yok

Su tiplere de bitiyorum, bir oyuncu adi cikiyor adam 10 dakkika da 10 tane full macine izlemis, ve oyucuya analiz yapiyor. Bir tane oyuncuya dogru izlemen icin aylardir takip etmen gerekiyor, neyse 20 yasindaki fmcileri analiz kassin.

Michail Antonio alabildikte bok atması kalmış ,reis twitter giriş icin iq testi yapmalı bizim ülkede

yavaş olmamızın 2 sebebi olabilir

1- araplar vs piyasanın biraz düşmesini bekliyoruz

2- nelsson ve boey'un satılması bekleniyordu hemen haziranda 2si için de beklenen teklifleri alamadık para yok

2. malesef doğru gerçi gitmelerini de istemiyorum hiç ama sağlam teklifler gelirdi diye düşünüyordum beş para etmez ligimiz yine şaşırtmadı

Su tiplere de bitiyorum, bir oyuncu adi cikiyor adam 10 dakkika da 10 tane full macine izlemis, ve oyucuya analiz yapiyor. Bir tane oyuncuya dogru izlemen icin aylardir takip etmen gerekiyor, neyse 20 yasindaki fmcileri analiz kassin.

Twitter bu tiplerle dolu, analiz tayfa ama o kadar mükemmeller ki bir tane kulüp de bunlara teklif yapmıyor gel çalış diye

Bu adam çıkan her isme flood yapıyor. Götünden sıkma birader yeter artık yav. Yarısını yabancı scout raporlarından çalıyor yarısını da götten sıkıyor

Evet bende bir bilgi vereyim Eylül ayında transfer dönemi kapanıyor o yüzden yönetim o tarihe kadar transferleri bitirmeyi hedefliyor.

bu dönem haluklar dısında birşey bilen yok nevzata bile bilgi vermiyorlar haluklar ise hocayı bile konuk alıyorlar yönetimin gizli basın sözcüleri gibiler

özellikle ali naciyi fenerli birisi fonlamaya baslamıs gibi

Beyler bu sene transfer yok alışın. Bahaneyi araplarda buluyorlarsa geçmiş olsun, arapların transferi bizden sonra kapnıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt