Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
transferrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam enteresan demezdi çünkü yurt dışına çıkacağı biliniyordu.erden timur barcelonaya ucuyor diye bunu mu teyit edecek,ne yapak gidiyosa.belki tatil yapacak 2 gün
JUan Miranda olabilir sol bek 2024'te bitiyormuş sözleşmesi yada Ferland Mendy yeni sol bek aldı Madrid.O'doutor, E.Timur'un Barcelona'ya gideceğini 3 gün önce yazmıştı. Twitlerinde duruyor hatta. Ama Kessie ile ilgili değil de demiş
yavaş olmamızın 2 sebebi olabilir
1- araplar vs piyasanın biraz düşmesini bekliyoruz
2- nelsson ve boey'un satılması bekleniyordu hemen haziranda 2si için de beklenen teklifleri alamadık para yok
İkisi birden olmuş olabilir ahbabyavaş olmamızın 2 sebebi olabilir
1- araplar vs piyasanın biraz düşmesini bekliyoruz
2- nelsson ve boey'un satılması bekleniyordu hemen haziranda 2si için de beklenen teklifleri alamadık para yok

Su tiplere de bitiyorum, bir oyuncu adi cikiyor adam 10 dakkika da 10 tane full macine izlemis, ve oyucuya analiz yapiyor. Bir tane oyuncuya dogru izlemen icin aylardir takip etmen gerekiyor, neyse 20 yasindaki fmcileri analiz kassin.
trde en kötü takım biz olabiliriz bu konuda maalesef2. malesef doğru gerçi gitmelerini de istemiyorum hiç ama sağlam teklifler gelirdi diye düşünüyordum beş para etmez ligimiz yine şaşırtmadı
Su tiplere de bitiyorum, bir oyuncu adi cikiyor adam 10 dakkika da 10 tane full macine izlemis, ve oyucuya analiz yapiyor. Bir tane oyuncuya dogru izlemen icin aylardir takip etmen gerekiyor, neyse 20 yasindaki fmcileri analiz kassin.
o da ihtimal dahili de başta dediler ya kampa yetiştircez bilmemne ondan dolayı dedimİkisi birden olmuş olabilir ahbab![]()