Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinamik süreç, bazen çok yaklaştığını düşündüğünüzde aksilikler yaşanıp süreç başa dönebiliyor

Umulmadik Bariyerlere çarpiyoruz demek

Mesele kiralanan oyuncuların gittikleri yerde oynamaları, gerekirse üzerine para verecekskin hangi takım olduğu çokta önemli değil

Uzun kontrat getirdi buralara diyorsun, olabilir. Nedense bizde tutmayacagini geldiginde hisediyordum. Fizikli oyuncu olamdigindan.
Valla keşke gelmeseydi. Ben çalışkanlığında bir şey görmüyorum ama laubali bir adam bir de savunma katkısı zayıf.

İlk sene çok iyi başlamıştı da sonraki düşüşü dramatik. Takımda kontratından çıkmanın mümkün olmayacağı iki adam bunlar ama Cicaldau’yu da kimse almaz, onu da mal mal takımlara kiraladık.

Takımda Sağ bek yok halen Alanyasporun balonuyla uğraşıyorlar.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doue bile bizi bekletiyor 🤣 adamı projeye ikna etmek var da bizim dürümcülerin öyle bi yeteneği yok

Net 10 milyon euroya olabilir, o zaman alacağın risk yüksek oluyor çünkü.

Yok pahasına göndermek saçma çünkü olur da bir yerde iş yaparsa çift hane her türlü kazandırır, burada da düzenli oynayacağı ve oyuncuyu parlatacak bir yere göndermek kritik.

sağ beke awb gelecek ya kabak gibi ortada. biraz yüksek bedeller verilecek ama gelecek. bu transferde ikna işinde yöneticiler değil, zaha rol oynayacak bence.

Yav çünkü kadro planlamasında tek başarı da onun değil tek hata da. Daha geçen Altaylı’ya kendi söyledi ben kafama göre kimseyi alamam diye ki ona rağmen Zaha ve Ziyech için zarar verdim dedi.

Zaniolo’yu Okan hoca istediğini direkt kendisi söyledi, Erden kafasına göre gidip almadı, böyle bir insiyatifi olduğunu da sannıyorum ne Mata ne Icardi için, hiç biri için. Adamın olayı A, B, C isimleri var git al demek, zaten fark yarattığı konu da buydu, ikna ediyordu.

Orta saha mevzusu hata ama açıkladım bunu, bonservissiz bir oyuncu bulsak imaj hakkıyla alabilirdik ama yüksek bonservis verdiğimizde tekte limitten düştüğü için bonservisi Kerem, Kaan ve Icardi’ye harcadılar. Mesela Rashica’ya 7-8 bons verebilecek olsak orta saha alırdık zaten onun yerine.

Burada yapılması gereken 4-5 bonservis 1 m euro maaşlı bir adam almaktı belki ama bu da kimseyi tatmin etmezdi yine de hatalıydı ama Amrabat United’a gitmeyip 15e falan alsak söverdim muhtemelen, Davinson gelemezdi bir de.
Okan Buruk'un daha çok istediği adamlar Angelino, Sergio, Mitçö tipi adamlar gibime geliyor. Zaniolo'yu istememiştir demiyorum ama Erden Timur'un önerdiği bir isim diye düşünüyorum. Zaten bu sezon sonunda katıldığı programların birinde Okan Zaniolo için "Baskılara katılmıyor" dedi laf arasında. Ziyech de Erden'in önerdiği bir isim bence.

Okan Buruk'un daha çok istediği adamlar Angelino, Sergio, Mitçö tipi adamlar gibime geliyor. Zaniolo'yu istememiştir demiyorum ama Erden Timur'un önerdiği bir isim diye düşünüyorum. Zaten bu sezon sonunda katıldığı programların birinde Okan Zaniolo için "Baskılara katılmıyor" dedi laf arasında. Ziyech de Erden'in önerdiği bir isim bence.
Okan hoca angelino kendi istedi.Sonra herif patladı,Zaniolo kend istedi kafadan sıkıntılı çıktı.Transfer hocaya bırakılmaz çoğu hoca güncel oyuncuları takip etmiyor.Scout ve performans sorumlusunun analizine göre transfer yapacaksın.Angelino 3-5-2 hücumcu kanat ve defansı kötü olduğu cümle alem biliyordu.Köhnde hücumcu kanat ve defansıda iyi değil gördüğümüz kadarıyla yine aynı hata yapıldı.Neye göre yapılıyor bu transferler?Bence kim geliyorsa menejer transferi birçok transfer.

Ciddi ciddi febe forvet bulma konusunda çok zorlanacak Füllkrug istiyorlardı Guirassy BVB işi yatınca BVB Füllkrug tutma kararı aldı Deniz Ündav Stuttgart işi de devam ediyor o arap çocuğu da alamadılar ve Arap pazari siki çalışıyor

Boey 165 gün önce Bayern'e satildi ve hala sag bek alinmasini bekliyoruz.

sağ beke awb gelecek ya kabak gibi ortada. biraz yüksek bedeller verilecek ama gelecek. bu transferde ikna işinde yöneticiler değil, zaha rol oynayacak bence.
Ben de öyle düşünüyorum. Doue işi tamamıyla bu transferden ötürü bu kadar ön plana atıldı.

Dursun Özbek kalkıp kariyerinde 50 maçı olan adama potansiyeli isterse cafu olsun hayatta 9-10 milyon bonservis vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt