Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Cenk Ergün yürütüyor transferleri , sen futbolcu menejeri olsan hiç görüşürmusun Hatipoğluyla
Ne bileyim değişik bir herif o belki o görevlidir.

Bunların ikisinden birisi iş yapmıyorsa neyine görevdeler. İşin %80inin yapan yetkili menajer zaten ona da 50-100 bin bişey veriyorsun, işi senin avantajına olması için de sana 250 bin verelim bunun bonservisi 10 yerine 6 olsun diyorsun adam kazanacağı para için kendini seferber ediyor.

Menajerlerle çalışmayı avantajlı hale getirmek lazım. Limitimiz bu de adama sana da 300 bin verelim de sonra geç 1 günde o adam iniyor mu bakalım.
İşi kendimiz yapıyoruz kafasıyla vasıfsız heriflerin debelemesini çekmekten bıktım valla. Hadi bak erden gibi ziyech gibi bir herifi 2.7'ye bonservissiz getirmek öyle herkesin yapabileceği işler değil, bu işte menajer bağlantısı varsa da alacağı para helali hoş olsun. Kimse bu adamlarla her transferde çalışırdım ben.

Beşiktaş gidip ihtiyacı olan 2 adama tonla para veriyor doğru mu değil ama zaten bu adamları bu paralarla getirebiliyorsun ya da Eylül ayına kadar 10'ncu seçenek olmaya devam ediyorsun.

1 tane yanlış hakkımız varsa gidip orta sahaya kimi istiyorsak önüne çek defterini koyalım öyle bir oyuncu getirirsin performansıda üst seviye olursa zaten bu adam niye bu maaşı alıyor demez.

Takımın seviyesini 2-3 sınıf atlatabilecek bir nokta 8 numara ama biz orada sürekli saçma sapan pazarlık yapıyoruz.

Ne alakası var ya adama bedava diye imza parası verdin, bonservisli alsan niye veresin imza parası. Bedava diye yüksek maaş verdin.

Aldığı imza parasından düşük ödenecek ceza.
Demek istedigim su, o 2 m€ tamamini teteye ödetmezler. Kismen bile olsa yardimci olurlar, öbür türlüsünde hemen sat arabistana cünkü verim alamasin daha. Aidiyet duygusunu tamamen kaybeder. Yanlis mi? Ve dedigim gibi cas'i beklemek gerekir.

Bonservis harcayacaz ışıtanla hatipoğlu dönemine denk geliyoruz

Araziler değerlendirilecek dursun dönemine denk geliyoruz

Para harcayamıyoruz erdene denk geliyoruz

Şansımızı
Buna emin miyiz yav. Bonservisli heriflerle sırf muhabbetine görüşüp kamilin birini kiralık opsiyonlu getireceğiz gibime geliyor bana.

Demek istedigim su, o 2 m€ tamamini teteye ödetmezler. Kismen bile olsa yardimci olurlar, öbür türlüsünde hemen sat arabistana cünkü verim alamasin daha. Aidiyet duygusunu tamamen kaybeder. Yanlis mi? Ve dedigim gibi cas'i beklemek gerekir.
Herif yıllık 2.8 milyon euro maaş alıyor çok umursayacağını da zannetmiyorum. Hesabındaki paraları her gün saymıyorsa ödeyeceği parayı anlamaz bile

Zaten böyle bir ceza beklendiği için ona 3.1 milyon imza parası verildi ve maaşı bir tık yüksek oldu. Bu zaten sözleşme imzalanmadan adamla konuşuldu yani ne ona ne de başkasına bir sürpriz olmadı. O yüzden bir yardım olmaz.

2 senedir şampiyon olan takımın mimarını kulüpten uzaklaştıranlar sorumluluğu alınca sudan çıkmış balığa döndüler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt