Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bileyim değişik bir herif o belki o görevlidir.Bence Cenk Ergün yürütüyor transferleri , sen futbolcu menejeri olsan hiç görüşürmusun Hatipoğluyla
Adet yerini bulsun diye,hakkımızı aradık mı aradık demek içinmadem tete ödeyecek niye cas'a gidiyoruz?
Para oldumu Erden gibi adamları tutmazlar zatenBonservis harcayacaz ışıtanla hatipoğlu dönemine denk geliyoruz
Araziler değerlendirilecek dursun dönemine denk geliyoruz
Para harcayamıyoruz erdene denk geliyoruz
Şansımızı
Nedense içten içe cezanın artmasını istiyorum nasıl olsa biz ödemiyozLan yok 100 bin euro falan gelecek faiz. 2.38 ceza.
Değer CAS’a gitmeye.
Salomon’dan Tottenham ceza yedi mi ya, o da benzer süreçti.Nedense içten içe cezanın artmasını istiyorum nasıl olsa biz ödemiyoz![]()
Yemediler ama o konuda şikayet oldu mu o da net değil.Salomon’dan Tottenham ceza yedi mi ya, o da benzer süreçti.
Demek istedigim su, o 2 m€ tamamini teteye ödetmezler. Kismen bile olsa yardimci olurlar, öbür türlüsünde hemen sat arabistana cünkü verim alamasin daha. Aidiyet duygusunu tamamen kaybeder. Yanlis mi? Ve dedigim gibi cas'i beklemek gerekir.Ne alakası var ya adama bedava diye imza parası verdin, bonservisli alsan niye veresin imza parası. Bedava diye yüksek maaş verdin.
Aldığı imza parasından düşük ödenecek ceza.
Buna emin miyiz yav. Bonservisli heriflerle sırf muhabbetine görüşüp kamilin birini kiralık opsiyonlu getireceğiz gibime geliyor bana.Bonservis harcayacaz ışıtanla hatipoğlu dönemine denk geliyoruz
Araziler değerlendirilecek dursun dönemine denk geliyoruz
Para harcayamıyoruz erdene denk geliyoruz
Şansımızı
iyi noktaya degindin sevgili furkan . kendisini bir suredir yaziyordum.Kaan ameliyat olacaksa *Okay'ı almak lazım *stoperde oynuyor.
Herif yıllık 2.8 milyon euro maaş alıyor çok umursayacağını da zannetmiyorum. Hesabındaki paraları her gün saymıyorsa ödeyeceği parayı anlamaz bileDemek istedigim su, o 2 m€ tamamini teteye ödetmezler. Kismen bile olsa yardimci olurlar, öbür türlüsünde hemen sat arabistana cünkü verim alamasin daha. Aidiyet duygusunu tamamen kaybeder. Yanlis mi? Ve dedigim gibi cas'i beklemek gerekir.
Zaten böyle bir ceza beklendiği için ona 3.1 milyon imza parası verildi ve maaşı bir tık yüksek oldu. Bu zaten sözleşme imzalanmadan adamla konuşuldu yani ne ona ne de başkasına bir sürpriz olmadı. O yüzden bir yardım olmaz.Demek istedigim su, o 2 m€ tamamini teteye ödetmezler. Kismen bile olsa yardimci olurlar, öbür türlüsünde hemen sat arabistana cünkü verim alamasin daha. Aidiyet duygusunu tamamen kaybeder. Yanlis mi? Ve dedigim gibi cas'i beklemek gerekir.