Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Icardi boş rüzgar yapıyor ya da bu muhabirler boş rüzgar yapıyor

Sahada yine Osterwolde’ye ezilmesin de
o ezildi dediğin maçta adama yumruk attılar iki penaltımızı yediler 2 yıldır 20 gol ortalama ile oynuyor bu senede sakatlık yüzünden malesef oynamadı ve biz bir çok maçta onun bitiriciliğini aradık.Elinden geleni hep yaptı sağlıklıyken şuan çocukların yarısından fazlası Galatasaraylıysa bunda en büyük etken o .Bence İcardiyi haksız yere çok eleştiriyorsun

o ezildi dediğin maçta adama yumruk attılar iki penaltımızı yediler 2 yıldır 20 gol ortalama ile oynuyor bu senede sakatlık yüzünden malesef oynamadı ve biz bir çok maçta onun bitiriciliğini aradık.Elinden geleni hep yaptı sağlıklıyken şuan çocukların yarısından fazlası Galatasaraylıysa bunda en büyük etken o .Bence İcardiyi haksız yere çok eleştiriyorsun
İkinci maçta da ezildi, fizikli adamlara karşı üstünlük kuramıyor. Bu sene RFS karşısında bile ayakta kalamadı.

Ben gerçekleri söylüyorum yarın yine aynı şeyler yaşanacak. Kimseye de haksızlık yaptığım yok.

Galatasaraylı olunmasının sebebi de başarı, yarısından fazlası olmaz falan iddialı olmuş.

İkinci maçta da ezildi, fizikli adamlara karşı üstünlük kuramıyor. Bu sene RFS karşısında bile ayakta kalamadı.

Ben gerçekleri söylüyorum yarın yine aynı şeyler yaşanacak. Kimseye de haksızlık yaptığım yok.

Galatasaraylı olunmasının sebebi de başarı, yarısından fazlası olmaz falan iddialı olmuş.
fikrine tabi ki saygım var ama ben farklı düşünüyorum.O ezildi dediğimiz sezon Okan Hocada söyledi sakat sakat fedakarlık yaparak oynadı.O eğer o sezon sakat sakat mücadele etmeseydi 2 yıl evvel şampiyon olamazdık.Buda bir gerçek bana göre.

Sakatlık sorunu da vardı o dönem. Kendine iyi bakmadığı hususu da var elbette..

Bugün oynanan fluminense bvb takımlarının boyları dikkatinizi çekti mi? Devlere karşı cüceler sahaya çıkmış gibi geldi bana. Arias’da bizim Sallaiden iyi göründü.

Icardi bu saatten sonra fit haliyle gelsin yine Djiku, Becao ikilisine ezilir. Ha takım halinde yakın oynayıp pozisyonlar hazırlarsan üstünlük kurmasına gerek kalmayabilir ama ezim ezim ezildiğinde topu ileride tutamıyorsun.

Icardi bu saatten sonra fit haliyle gelsin yine Djiku, Becao ikilisine ezilir. Ha takım halinde yakın oynayıp pozisyonlar hazırlarsan üstünlük kurmasına gerek kalmayabilir ama ezim ezim ezildiğinde topu ileride tutamıyorsun.
erden timur iyi soktu bize bu icardi'yi

erden timur iyi soktu bize bu icardi'yi
Kimseye bi şey sokulduğu yok bence. İlk sene çok iyi verim aldık, ikinci yılında düşmeye başlamıştı zaten. Son yılı sakatlık zaten. Dönüşü ilk yılı gibi olmaz yüksek ihtimalle. Bi de Osimhen çıtayı çok yükseğe çıkardı. Yerine kim oynasa eksikliği hissedilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt