- 4 Ağustos 2009
- 90.882
- 72.168
- 5.358
Konsesao cekkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30m euroya bıraksalar ister misiniz
isco'ya ne dersin rdaş 33 yaşında ama mertens etkisi yapabilir gerçi tarzları farklı ama hala fişek gibiKonsesao cekkk
Geçiş dönemleri disinda yaşlı topcuya gitmemek gerektiğini düşünüyorum rts.isco'ya ne dersin rdaş 33 yaşında ama mertens etkisi yapabilir gerçi tarzları farklı ama hala fişek gibi
zehra ile neden görüştün sergenimHatipoglu ılkayin amcası ile niye görüşüyor?benim sezen aksunun kuzeni zehra eti ile görüşmem gibi bisey bu.
menajer değilse amcasi ne işin var adamla
Osimhenin çok fazla vakti kalmadı çünkü 75 milyon Euro serbest kalma maddesi ortadan kalkarsa seçenegi kalmayacak bir an öncede belli olmasi gerekiyor zaten.Osimhen sevgi 15+6 milyon Euro veya 40 milyon Euro seçenek den ziyade karar vermesi gereken şey Avrupa da en üst düzey futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde mi oynayacam yoksa Arabistan'a gidip parayı mi tercih edecem.Normal şartlarda Avrupa'da devam etmesi mantıklı olanı çünkü Arabistan'a her zaman gidip iyi kontrat alabilirsin ama Avrupa'dan gittiğin anda başka ihtimalin kalmaz.EPL takımları belli ki Osimhen'i düşünmüyor denildiği gibi.
Günün sonunda elde
Al Hilal-40 Milyon Euro
Galatasaray-15+6 Milyon Euro (reklam & işbirliği vb)
Kalıyor gibi.
Bu paralara ne tercih eder bilinmez ama Osimhen eğer sevgiyi ve çok yüksek olmasa da yüksek bir parayı (kulüp tarihinin açık ara en yüksek yıllık ücreti) seçerse, efsanemiz olacak.
Al Hilal'de bu tarz hırsları olan biri için yarışmacı düzey yeterli değil 26 yaşında isen hele.
Juventus hamle yapabilir tabi ama onlar için Vlahovic'in ayrılması gerekiyor bence.
Napoli'de çok çaresiz kalmadıkça (Osimhen only wants Juve vb.) onaylamaz bu transferi.
Hatta ona rağmen de onaylamayıp satmıyorum da diyebilir.
Ya sende haTalksport > Kolpaspor
Mirror > Ayna
Ramsdale ile ilgilenmiyoruz yani.
Müzikte tanıdıklarım var ya,ondan öyle örnek verdim.emel muftuoglu ile muhabbetim vardı benim asıl sezen için ama zor işler melihimzehra ile neden görüştün sergenim
Öyle bisey yok murtiOsimhen'in transferi Manchester United'a daha yakın şu anda.1 forvet daha alınacakmış ve Osimhen 12 milyon euro maaş istiyomuş..