Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Güzelllll
Kovacandan kurtulduk
Kovacandan kurtulduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ner söylüyorum iyi bir transfer yapmışız gibi seviniyorum. İçimin yağları eridi. Efferim lan TrabzonBonservis ücretinin iç piyasadaki Türkiye rekorunu (Mbaye Diagne, 13 milyon €) aşması bekleniyor.
Guzel
Berke varHatip kriz geçiriyordur, yiyemediği kazıktan
Almadığımız için pişman olacağımız gibime geliyor malesef. Bizimkiler uğurcan'dan kötüsünü bulabilir
Trabzon alır onu.Berke var
Benimki hissiyat sadece. Gsc'de kollektif şekilde bir topçuya gelmesin denilince sonradan pişman olunuyor geneldeilgilendigimiz butun kaleciler bu kovadan iyi
Günay'dan iyi olmadığını düşündürten nedir ben de onu anlamıyorum, Günay bizde 5 maç üst üste oynamadı bile. Gözümde iyi bir yedek kaleci ve iyi bir karakter, hatta kaptan.Ugurcan icin de aglamazsiniz yav
Gunaydan iyi degil canugur
Ben beğeniyorum, yani bizde kalecilik yapabilecek seviyede olduğunu ve o baskıyı kaldıracağını düşünüyorum. Hatta karakterini de beğenirdim, ta ki fb'de oynamayı kabul ettiğini görene kadar.Ugurcani ben begenmiyorum, ayaklari rezalet. sadece iyi bir cizgi kalecisi, ve top sezonu 1 kere samp yapti, bu sezon lesti mesela.
Bize yerli turk kaleciler uymuyor, en iyi yabanciya getirmemiz lazim.
Allah aşkına renkdaş, 20 milyona bumu, 25 milyona Petroviç mi, ayrıca yaşları 29-25Almadığımız için pişman olacağımız gibime geliyor malesef. Bizimkiler uğurcan'dan kötüsünü bulabilir
getirebilseler tabiki petroviç. 20 milyona alıyorsa fb eyvallah da biz çekimser kaldığımız için daha ucuza alır bunlarAllah aşkına renkdaş, 20 milyona bumu, 25 milyona Petroviç mi