Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ifb inş alır da kurtuluruz bize çakmaları ihtimalinin stresinden

Ugurcan için o kadar para verilmesi saçmalık, üst düzey kaleci değil, sampiyonlar ligi görmedi bile. Neyse iyi girer umarım fbye bize asla istemedim.

Noldu lan İrfancan, olta işareti yapıyorun, Trabzonda, senden daha kötü kaleciyi rekor ücretle senin önüne alıyorlar. Hemde olta işareti yaptığın yerden. Ömrü hayatımda bukadar midesiz 2 kulüp görmedim. Gerçi hamsiler güzel çaktı.

Ugurcan icin de aglamazsiniz yav

Gunaydan iyi degil canugur
Günay'dan iyi olmadığını düşündürten nedir ben de onu anlamıyorum, Günay bizde 5 maç üst üste oynamadı bile. Gözümde iyi bir yedek kaleci ve iyi bir karakter, hatta kaptan.
Benim ts'nin midesizliğine şaşkınlığım. Sezon içinde yazıldığında bu kadar sallanmaz demiştim. Yoksa alsınlar bana ne.

Ugurcani ben begenmiyorum, ayaklari rezalet. sadece iyi bir cizgi kalecisi, ve top sezonu 1 kere samp yapti, bu sezon lesti mesela.

Bize yerli turk kaleciler uymuyor, en iyi yabanciya getirmemiz lazim.
Ben beğeniyorum, yani bizde kalecilik yapabilecek seviyede olduğunu ve o baskıyı kaldıracağını düşünüyorum. Hatta karakterini de beğenirdim, ta ki fb'de oynamayı kabul ettiğini görene kadar.

Bize Türk kalecilerin uymadığı konusunda %100 katılıyorum bu arada, istisna olarak tek Uğurcan'ı seçerdim o da 8-10 maks milyona maks.

Bu arada setene gore 13m euro dan fazla olacakmis.

ugurcanin max ederi 10m oda maximum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt