Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoraplara OKEY sponsor olur mu?
crycat-crying-cat.gif

yav ben kime ne yanlısı olayım. ne sana ne bir başkasına yanlı olunca benim elime ne geçecek ki tanımadığım muhabirliğin yanlılığını yapayım.

üyelerle maytap geçiyorsun insanlar da inanıyor buna kızıyorum. saçma sapan bakasetas falan uydurup buradaki insanları böyle konular için aralarında yorum attırıyorsun vs.

madem öyle hadi gidecek ilk 3 oyuncuyu söyle bakalım desek bakacaksın boş boş.

sen geçmedin mi maytap

Şöyle bir takım kuracaklar ben de bu takımın as stoperi olacağım ve gitmek isteyeceğim. Nelson’un yerinde olsam abi benim yaş geçti siz Zaniolo’yu satın o genç iyi de para getirir filan der kalmak için takla atardım.

Daha yerli stopere gerek yok açıkçası. Abdülkerim, Kaan, Emin oldukça iyi bir yerli rotasyon bence Emin kalmalı bu sezon daha çok süre bulabilir.

Transfermarkt.de'ye göre 2M kiralama bedeli, 6M euro zorunlu satin alma opsiyonu belli sayida maca ciktigi zaman.

yav ben kime ne yanlısı olayım. ne sana ne bir başkasına yanlı olunca benim elime ne geçecek ki tanımadığım muhabirliğin yanlılığını yapayım.

üyelerle maytap geçiyorsun insanlar da inanıyor buna kızıyorum. saçma sapan bakasetas falan uydurup buradaki insanları böyle konular için aralarında yorum attırıyorsun vs.

madem öyle hadi gidecek ilk 3 oyuncuyu söyle bakalım desek bakacaksın boş boş.
Ben burada öğrendiklerimi duyurunca ne kazanıyorum, yeteri kadar taşlanma riskini zaten göze alıyorum yaptığım zaten riskli bir iş senelerdir buraya üyeyim böyle bir şey yaptığım görülmüş mü?

Bakasetas'a da Ömür'e de ilgi gösterdik, Trabzonspor belli bir meblağı ödemek için oyuncu satmak zorunda çünkü ancak ben bitti demedim, ilgileniyoruz dedim 3,4,5. alternatif de olsa ilgileniyoruz ve ilgilendik, kimse ile maytap geçme derdim yok, gidenler konusuna gelince bir bilgi alıyorum belli ki değil mi bir kaynağım var, adam yazmazsa bende sizlere ulaştıramam, henüz gelen bir şey yok, niye yalan söyleyeyim ki?

Angelino İMKANSIZ mesajımın ekran görüntüsü veya alıntısını bekliyorum Yunus Emre.

Bizim yabancı sınırını işgal eden son senesi kalmış kalecimizin milli takımının kaleci rotasyonu:
Birinci kalecileri zamanında sivasspor forması giyen sergio rochet
İkinci kalecileri genç yetenek Franco Israel

Günay hala gelmediğine göre bizimkiler Muhammed şengezeri vb çok yaşlanmamış başka bir kaleciyi as kaleci yapma planları içerisindedir. Yedekte muslera gibi bir güvence varken yapılması gereken kaleyi yerlileştirme planı bu yıl yapılmalıdır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt