- 26 Ocak 2021
- 41.420
- 40.713
- 3.078
Kavgayı bırakıp haberlere yoğunlaşalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çoraplara OKEY sponsor olur mu?
yav ben kime ne yanlısı olayım. ne sana ne bir başkasına yanlı olunca benim elime ne geçecek ki tanımadığım muhabirliğin yanlılığını yapayım.
üyelerle maytap geçiyorsun insanlar da inanıyor buna kızıyorum. saçma sapan bakasetas falan uydurup buradaki insanları böyle konular için aralarında yorum attırıyorsun vs.
madem öyle hadi gidecek ilk 3 oyuncuyu söyle bakalım desek bakacaksın boş boş.
ISTE BUKerem Demirbay Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun, solak yerli orta sahamıza hoşgeldin deyin![]()

mesajlarını görüntüleyemezken nasıl göstereyim angelino imkansız sosa geliyor deyişini.Sana bu primi kastırmam, ara bul sitede gerekli imkanlar mevcut, net bir şekilde "Angelino imkansız" dediğimi kanıtlamazsan adamlığını ve dürüstlüğünü sorgula.
Takımımızdaki sarı kafalar artıyor
Cango: "Çok agresifim şu an bir şeyleri kırabilirim."Fb space yayini basladi hemen girin hahah
Ben burada öğrendiklerimi duyurunca ne kazanıyorum, yeteri kadar taşlanma riskini zaten göze alıyorum yaptığım zaten riskli bir iş senelerdir buraya üyeyim böyle bir şey yaptığım görülmüş mü?yav ben kime ne yanlısı olayım. ne sana ne bir başkasına yanlı olunca benim elime ne geçecek ki tanımadığım muhabirliğin yanlılığını yapayım.
üyelerle maytap geçiyorsun insanlar da inanıyor buna kızıyorum. saçma sapan bakasetas falan uydurup buradaki insanları böyle konular için aralarında yorum attırıyorsun vs.
madem öyle hadi gidecek ilk 3 oyuncuyu söyle bakalım desek bakacaksın boş boş.
linkFb space yayini basladi hemen girin hahah