Can Karabacak
Ulubatlı Souness
Saha dışında yapamaz evetMaicon, Murillo, Luis Abraham... Bu stoperlerin hiçbiri Donk'tan fazlasını yapamaz. Eğer tecrübeli ve ayakları yere sağlam bir stoper olmayacaksa hiç gerek yok.
Saha dışında yapamaz evetMaicon, Murillo, Luis Abraham... Bu stoperlerin hiçbiri Donk'tan fazlasını yapamaz. Eğer tecrübeli ve ayakları yere sağlam bir stoper olmayacaksa hiç gerek yok.
Sanırım 1 aya dönüyor ondan dolayı süreç uzayacaksa zaten tutmazlar ayrıca gönderiyorum ben al şunu diyince adamlar kabul mu edecek biz Diagneyi kabul etmiyoruz meselaAndone neden kalıyor? Rehabilitasyon merkezi miyiz biz? Bonservisi mi bizde?
Hocayı fenerli ağzıyla eleştirenlerin* çoğu fenerli değil ama ağır etki altında kalmışlardır medya, çevre vs tarafından.Açıkçası bu forumda kim Galatasaraylı bazen anlamakta güçlük çektiğim icin engeli basıyorum.Galatasaray ve fatih hoca hakkında sürekli olumsuz konuşan,saygısız herkesi engelledim.aslinda fenerli olan,Galatasaraylı görünümluler yillardir engelli listemde zaten.arada biz maç kaybedince gelip yazıyolar,bende dalga geçiyorum onlarla şampiyon olduğumuzda![]()
Boşun önde gideni sensin Renktaş.Biliyorum anlamamak yada inkar etmek için her yolu deneyeceksin ama;
"Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Terim'in, boş mukaveleye imza attığı öğrenildi."Hocanın sözleşmesi de tl üzerinden.
Bu arada sözleşmesinde iyileştirme yapılmak istenebilir başarıya endeksli.
Senin gibi bir boş adama laf anlatmaya çalıştığım için kendime kızıyorum ama tutamıyorum işte
Emre Mor
İnandım kankhoca aldırmadı onu. başkan aldı
inan kmk. Diagneyi de başkan istedi. 13 milyon bayıldılar.İnandım kank
Benim en büyük eleştirim teknik ekibin ilkel oluşu. Mikel Arteta Pep'in yanından ayrılıp Arsenal'in başına geçti. Zamanında Klopp'un yardımcısı şimdi Norwich'i çalıştırıyor Hasan Ümit Levent kimi çalıştırabilir. Hasan Hoca'nın! yorumculuk yaptığı sıralarda bence bir çok şeyi net bir şekilde gördükHocayı fenerli ağzıyla eleştirenlerin* çoğu fenerli değil ama ağır etki altında kalmışlardır medya, çevre vs tarafından.
Bjk fenerli karışık oturulan ortamlarda, onlara yaranmak için; "Bu Melo da iyi oyuncu ama çok çirkef abi sevmiyorum, gitsin ya! ):" diyen, Koç seçildiğinde "Çok centilmen, türk sporunun doğan güneşi" yorumunu yapan marjinal renktaşlarımızdır bunlar.
Bu sefer mayıslar onların olacak gibi gözüküyor yalnız Sergen, üzücü :/ En azından şampiyon olamayışımıza sevinecek renktaşlarımız var. Terim takımın başındayken taraftarın bir kısmı muhakkak mutlu oluyor.
* "Hoca eleştirilemez değildir"ci tayfa için boldladım o kısmı.
Falcao ikinci yarı pompalayacak ligi. O zaman?inan kmk. Diagneyi de başkan istedi. 13 milyon bayıldılar.
tutmayan bütün transferlerin sorumlusu yönetimdir.
Falcao da yönetimin ve taraftarın eseri. hoca istemiyordu
Hoca illaki olur verdi de Diagne'yi ilk başta istese son gün mü alırdık yönetim o dönem skandal bir beceriksizlik örneği gösterdi. Yazın da aynısını teknik ekip yaptı burda hepimiz tüm transferlere çoşarkeninan kmk. Diagneyi de başkan istedi. 13 milyon bayıldılar.
tutmayan bütün transferlerin sorumlusu yönetimdir.
Falcao da yönetimin ve taraftarın eseri. hoca istemiyordu
Adana Kebab House ve Rap CafeBenim en büyük eleştirim teknik ekibin ilkel oluşu. Mikel Arteta Pep'in yanından ayrılıp Arsenal'in başına geçti. Zamanında Klopp'un yardımcısı şimdi Norwich'i çalıştırıyor Hasan Ümit Levent kimi çalıştırabilir. Hasan Hoca'nın! yorumculuk yaptığı sıralarda bence bir çok şeyi net bir şekilde gördük
Falcao ikinci yarı pompalayacak ligi. O zaman?
Sıddık ı sevdin mi?Tabi ki hoca sahiplenecek taraftar yalayacak.
aksini düşünüyor musun?
Sampiyon olacağız ya onlarda susacakHocayı fenerli ağzıyla eleştirenlerin* çoğu fenerli değil ama ağır etki altında kalmışlardır medya, çevre vs tarafından.
Bjk fenerli karışık oturulan ortamlarda, onlara yaranmak için; "Bu Melo da iyi oyuncu ama çok çirkef abi sevmiyorum, gitsin ya! ):" diyen, Koç seçildiğinde "Çok centilmen, türk sporunun doğan güneşi" yorumunu yapan marjinal renktaşlarımızdır bunlar.
Bu sefer mayıslar onların olacak gibi gözüküyor yalnız Sergen, üzücü :/ En azından şampiyon olamayışımıza sevinecek renktaşlarımız var. Terim takımın başındayken taraftarın bir kısmı muhakkak mutlu oluyor.
* "Hoca eleştirilemez değildir"ci tayfa için boldladım o kısmı.
Sergen, beni engelledin mi?Sampiyon olacağız ya onlarda susacak