Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası bu forumda kim Galatasaraylı bazen anlamakta güçlük çektiğim icin engeli basıyorum.Galatasaray ve fatih hoca hakkında sürekli olumsuz konuşan,saygısız herkesi engelledim.aslinda fenerli olan,Galatasaraylı görünümluler yillardir engelli listemde zaten.arada biz maç kaybedince gelip yazıyolar,bende dalga geçiyorum onlarla şampiyon olduğumuzda 😛
Hocayı fenerli ağzıyla eleştirenlerin* çoğu fenerli değil ama ağır etki altında kalmışlardır medya, çevre vs tarafından.

Bjk fenerli karışık oturulan ortamlarda, onlara yaranmak için; "Bu Melo da iyi oyuncu ama çok çirkef abi sevmiyorum, gitsin ya! ):" diyen, Koç seçildiğinde "Çok centilmen, türk sporunun doğan güneşi" yorumunu yapan marjinal renktaşlarımızdır bunlar.

Bu sefer mayıslar onların olacak gibi gözüküyor yalnız Sergen, üzücü :/ En azından şampiyon olamayışımıza sevinecek renktaşlarımız var. Terim takımın başındayken taraftarın bir kısmı muhakkak mutlu oluyor.

* "Hoca eleştirilemez değildir"ci tayfa için boldladım o kısmı.

Biliyorum anlamamak yada inkar etmek için her yolu deneyeceksin ama;

"Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Terim'in, boş mukaveleye imza attığı öğrenildi."Hocanın sözleşmesi de tl üzerinden.

Bu arada sözleşmesinde iyileştirme yapılmak istenebilir başarıya endeksli.

Senin gibi bir boş adama laf anlatmaya çalıştığım için kendime kızıyorum ama tutamıyorum işte
Boşun önde gideni sensin Renktaş.
Önüne KAP bildirimi koydum yine laf anlamadın.

Senin bana yönelttiğin itham neydi:
"Maaşının 2 milyon olduğunu sen mi belirledin dedin"

Bende geldiği sezon yıllık gerçek maaşının 2 milyon euro olduğunu KAP bildirimi ile kanıtladim.
O zaman ki başkan demişki sana vereceğimiz yıllık ücret 2 milyon şu an ne aldığı beni ilgilendirmez.
Şimdiki maaşının 20 milyon lira olduğunu da belirttim zaten.

İyileştirme yapılması konusuna laf etmedim ki ben

Maaşı 1905 lira yapma adı altında göz boyama yapıldığını sondaki sezon ise fazlası ile bu parayı bizden tahsil ettiğini KAP bildirimi ile kanıtladim.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Hocayı fenerli ağzıyla eleştirenlerin* çoğu fenerli değil ama ağır etki altında kalmışlardır medya, çevre vs tarafından.

Bjk fenerli karışık oturulan ortamlarda, onlara yaranmak için; "Bu Melo da iyi oyuncu ama çok çirkef abi sevmiyorum, gitsin ya! ):" diyen, Koç seçildiğinde "Çok centilmen, türk sporunun doğan güneşi" yorumunu yapan marjinal renktaşlarımızdır bunlar.

Bu sefer mayıslar onların olacak gibi gözüküyor yalnız Sergen, üzücü :/ En azından şampiyon olamayışımıza sevinecek renktaşlarımız var. Terim takımın başındayken taraftarın bir kısmı muhakkak mutlu oluyor.

Benim en büyük eleştirim teknik ekibin ilkel oluşu. Mikel Arteta Pep'in yanından ayrılıp Arsenal'in başına geçti. Zamanında Klopp'un yardımcısı şimdi Norwich'i çalıştırıyor Hasan Ümit Levent kimi çalıştırabilir. Hasan Hoca'nın! yorumculuk yaptığı sıralarda bence bir çok şeyi net bir şekilde gördük

inan kmk. Diagneyi de başkan istedi. 13 milyon bayıldılar.

tutmayan bütün transferlerin sorumlusu yönetimdir.

Falcao da yönetimin ve taraftarın eseri. hoca istemiyordu
Hoca illaki olur verdi de Diagne'yi ilk başta istese son gün mü alırdık yönetim o dönem skandal bir beceriksizlik örneği gösterdi. Yazın da aynısını teknik ekip yaptı burda hepimiz tüm transferlere çoşarken

Benim en büyük eleştirim teknik ekibin ilkel oluşu. Mikel Arteta Pep'in yanından ayrılıp Arsenal'in başına geçti. Zamanında Klopp'un yardımcısı şimdi Norwich'i çalıştırıyor Hasan Ümit Levent kimi çalıştırabilir. Hasan Hoca'nın! yorumculuk yaptığı sıralarda bence bir çok şeyi net bir şekilde gördük
Adana Kebab House ve Rap Cafe

Sampiyon olacağız ya onlarda susacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt