- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Bir süre ses kesilir muhakkak ama 8 şampiyonluktan sonra dinmeyen kuyruk acısı sanmıyorum ki 9da bitsin.Sampiyon olacağız ya onlarda susacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir süre ses kesilir muhakkak ama 8 şampiyonluktan sonra dinmeyen kuyruk acısı sanmıyorum ki 9da bitsin.Sampiyon olacağız ya onlarda susacak
Bir süre ses kesilir muhakkak ama 8 şampiyonluktan sonra dinmeyen kuyruk acısı sanmıyorum ki 9da bitsin.
Yemin ederim mantıklı bir eleştiri bunların yaptıklarına kıyasla20 kere sampi yapsa bile niye 21 kere sampiyon yapmadi diye elestiren ruh sagligi bozuk olan kisiler var renktas
Sıddık ı sevdin mi?
Ronaldo gibi sanki daha çokMessimiz olacak
Ronaldo gibi sanki daha çok
Hep bizi düşünüyor hocam. Sağolsun Amrabat gibi olur sıdıkaldo daikisi bir arada diyelim o vakit.
hoca gider ayak yine büyük kıyak çekti bize
Yalamış koçuçomolli ali koç hakkında bir şeyler yazmış
Baskan cagneyi nerden tanisin yav takımımızdan 5 topcu sayamaz baskaninan kmk. Diagneyi de başkan istedi. 13 milyon bayıldılar.
tutmayan bütün transferlerin sorumlusu yönetimdir.
Falcao da yönetimin ve taraftarın eseri. hoca istemiyordu
gitmeyecek puta
Taylan, haksiz rekabete bakarken
Kazık çaktı gitmezz
Hep bizi düşünüyor hocam. Sağolsun Amrabat gibi olur sıdıkaldo da
İşin garibi çok eski tarihli üye olan ve Galatasaraylı taklidi yapanlar var. Çok yazık bunlara, burada bukadar vakit harcayıp ömrünü bir hiç uğruna çürütmekteler. 5 yılın üstünde üye olup binlerce mesaj kasmış, yıllarca burada aka kara, karaya ak değip yalan dolan kasmış adamlar var.Açıkçası bu forumda kim Galatasaraylı bazen anlamakta güçlük çektiğim icin engeli basıyorum.Galatasaray ve fatih hoca hakkında sürekli olumsuz konuşan,saygısız herkesi engelledim.aslinda fenerli olan,Galatasaraylı görünümluler yillardir engelli listemde zaten.arada biz maç kaybedince gelip yazıyolar,bende dalga geçiyorum onlarla şampiyon olduğumuzda![]()