Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EN1MnpnWoAIXwaA

Açıkçası bu forumda kim Galatasaraylı bazen anlamakta güçlük çektiğim icin engeli basıyorum.Galatasaray ve fatih hoca hakkında sürekli olumsuz konuşan,saygısız herkesi engelledim.aslinda fenerli olan,Galatasaraylı görünümluler yillardir engelli listemde zaten.arada biz maç kaybedince gelip yazıyolar,bende dalga geçiyorum onlarla şampiyon olduğumuzda 😛
İşin garibi çok eski tarihli üye olan ve Galatasaraylı taklidi yapanlar var. Çok yazık bunlara, burada bukadar vakit harcayıp ömrünü bir hiç uğruna çürütmekteler. 5 yılın üstünde üye olup binlerce mesaj kasmış, yıllarca burada aka kara, karaya ak değip yalan dolan kasmış adamlar var.

Bu arkadaşlara hayatın kısa olduğunu ve dünyaya birdaha gelinmeyeceğini hatırlatayım. Ayrıca yalanın hertürlüsü günahtır. Ufak ya da büyük her yalanın bir hesabı olacak. Yani bu dünyanızı boşa geçirmekte olduğunuz yetmiyormuş gibi ahirete de sıkıntı taşıyorsunuz.

Loose, loose yani.

Nzonzi kalabilir , Seri kalabilir , Andone kalabilir e ne anlamı kaldı köklü değişikliğin. Tek sıkıntı Mariano , Nagatomo ve Babel'de o zaman. Andone sakatlıktan döndükten sonra düzenli 11 oynasa bile Martta anca toplar sen bu adamı düzenli 11 oynatmayacaksın zaten.

Andone def edilmeli. Real macinda belhanda'nin 2 muthis pasını gole ceviremedi (%99) üstüne adam taraftarla kufurleserek oyundan alindi. 2 zarari var o macta sadece. Hırslı ise gitsin baska spora yonelsin futbol sadece hirsla oynanmiyo atmazsan o firsatlari harcalar seni...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt