Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Ardayı isteyenlerin hepsinin terimci olması tesadüf mü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takım zaten bu haldeyse hep vefa yüzünden geldi. Aydınlar Sabriler hep vefa dediğiniz için yıllarca takımda kaldı, kulübün parasını sömürdü. Biz hayır kurumu muyuz da Arda'ya bakacakmışız? Arda bu saatten sonra bize ne katabilir?Ya gercekten merak ediyorum neden ardaya karsisiniz ne yapti Arda Galatasaraya merak ediyorum vefa önemlidir arkadaslar düsmuse bir tekme daha vurulmaz lütfen
Jimmy Durmaz kadardamı katkı vermez, sembolik bir paraya imza atacagini düsünüyorum ve öyle takimda gruplaşma falanda yapacagini sanmiyorum adam burdaki herkes den daha iyi GALATASARAY lı, hayatinda maça gitmemiş 2 forma almamış adamlar ,0 maliyetle kulübe giderken 12 milyon Euro kazandirmiş adamin GALATASARAY liligini sorguluyor, tek derdi bu forma altinda futbolu birakmak ,birsürü hatasi oldu ama ben Arda ya bir şans verilmeli diye düsünüyorum..Bu iş profesyonel bi iş, yani duygusalliğa gerek yok. Arda ne katacak Allah aşķına??
3 senedir top oynamamiş doğru düzgün. Ne gibi bi katki bekliyorsunuz?
Basaksehirde kadroya giremeyen adam bize ne katabilir? Pasta kesmekten baska koca bir hic.
Karakteri bizim takıma uygun değil diyelim, Galatasaray lıyım diyorsa taraftar olarak desteklesin. Ama onca magazin olayı,siyasi yalakalıklar,fenerli abilerine uyması ve namus mevzularında adının geçmesi bu formayı giymesine engel olmalı tabi BENCE.Ya gercekten merak ediyorum neden ardaya karsisiniz ne yapti Arda Galatasaraya merak ediyorum vefa önemlidir arkadaslar düsmuse bir tekme daha vurulmaz lütfen