Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya gercekten merak ediyorum neden ardaya karsisiniz ne yapti Arda Galatasaraya merak ediyorum vefa önemlidir arkadaslar düsmuse bir tekme daha vurulmaz lütfen
Bu takım zaten bu haldeyse hep vefa yüzünden geldi. Aydınlar Sabriler hep vefa dediğiniz için yıllarca takımda kaldı, kulübün parasını sömürdü. Biz hayır kurumu muyuz da Arda'ya bakacakmışız? Arda bu saatten sonra bize ne katabilir?

Arda geldiği zaman rahat durmaz %100. Gruplaşmalar başlar. Özellikle Muslera ile sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Selçuk ile arası düzelmediyse Selçuk tarafından medyaya Arda'nın ayağını kaydırmak için, Galatarasaray'da antremanda kavga ve tartışma gibi haberlere hazırlık olun. Selçuk uzun yıllar kalmak istiyor burada.

Daha biti kanlanmamış iken takım içi gruplaştırma yaratan herif şimdi neler yapar. Gelip uslu çocuk gibi bekleyeceğini düşünen ağır polyanadır.

Bu iş profesyonel bi iş, yani duygusalliğa gerek yok. Arda ne katacak Allah aşķına??
3 senedir top oynamamiş doğru düzgün. Ne gibi bi katki bekliyorsunuz?
Basaksehirde kadroya giremeyen adam bize ne katabilir? Pasta kesmekten baska koca bir hic.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ardanın gelmesinden ziyade, selçuğundan nzonzisine alayının gönderilmesini istiyorum

Bu iş profesyonel bi iş, yani duygusalliğa gerek yok. Arda ne katacak Allah aşķına??
3 senedir top oynamamiş doğru düzgün. Ne gibi bi katki bekliyorsunuz?
Basaksehirde kadroya giremeyen adam bize ne katabilir? Pasta kesmekten baska koca bir hic.
Jimmy Durmaz kadardamı katkı vermez, sembolik bir paraya imza atacagini düsünüyorum ve öyle takimda gruplaşma falanda yapacagini sanmiyorum adam burdaki herkes den daha iyi GALATASARAY lı, hayatinda maça gitmemiş 2 forma almamış adamlar ,0 maliyetle kulübe giderken 12 milyon Euro kazandirmiş adamin GALATASARAY liligini sorguluyor, tek derdi bu forma altinda futbolu birakmak ,birsürü hatasi oldu ama ben Arda ya bir şans verilmeli diye düsünüyorum..

Ulan herif bi el öptü diye hoca herşeyi unuttu herhalde.

Bu adam Euro 2016 da senin başını yiyen grubun elebaşıydı hâlâ uzlaşma peşindesin. Ota b.ka inat eden tavır alan adam şöyle bir hainliği nasıl bu kadar çabuk affedebiliyor aklım almıyor.

Hadi bunu geçtim Arda kaç senedir top oynamıyor bitiklik konusunda Selçuk dan bile daha kötü durumda olabilir. Bunu bile mi göremiyorsun.

sent via GSC

Ya gercekten merak ediyorum neden ardaya karsisiniz ne yapti Arda Galatasaraya merak ediyorum vefa önemlidir arkadaslar düsmuse bir tekme daha vurulmaz lütfen
Karakteri bizim takıma uygun değil diyelim, Galatasaray lıyım diyorsa taraftar olarak desteklesin. Ama onca magazin olayı,siyasi yalakalıklar,fenerli abilerine uyması ve namus mevzularında adının geçmesi bu formayı giymesine engel olmalı tabi BENCE.

Serdar Ali Celikler hakli cikti valla. Daha 1 saat once yayimlanan VOLE'de Ua'dan Arda hakkinda teknik direktorumuzun verecegi karara saygi duyariz tarzinda bir aciklama bekliyorum demisti...

takım ıcı gruplaşma bi yana okadar zamanı olur mu bılmıyorum fakat tribünler çok sağlam bölünecek kıçı kırık beranda yuzunden bile neler yasandı

belki galatasaray kısa süre zarar görür ama ua arda ve terimin birbirine düştüğü, kendilerine ağza alınmayacak laflar ettiği, rezil şekilde ayrılıp gittikleri günün özlemi kaldı biz galatasaraylılara artık

kısa süreli tökezlemek uzun süreli kötülüğü taşımaktan iyidir

1579544706495.webp

twitini bekliyoruz dört gözle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt